9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Skijališta Crne Gore apeluju na nadležne da preduzmu maksimalne i ozbiljne mjere da bi svi gosti bili zadovoljni

Ekonomija

Comments 0

Skijališta Crne Gore apeluju na nadležne da preduzmu maksimalne i ozbiljne mjere da bi svi gosti bili zadovoljni

Autor: Antena M

  • Viber

 Ski centar Kolašin 1600 danas je posjetilo više od hiljadu ljubitelja snijega i sportova na snijegu, saopšteno je iz preduzeća Skijališta Crne Gore.

 U toku prethodnog dana i noći palo je 40 centimetara novog snijega i da sada visina utabanog snijega iznosi od 80 centimetara do jednog metra u zavisnosti od dijela skijališta, navedeno je u saopštenju.

Napominju da je skijanje ekstremni sport koji se upražnjava na sopstvenu odgovornost skijaša shodno njihovim sposobnostima, mogućnostima i vještinama, kao i odabirom adekvatne kategorije skijaških staza kojih ima za početne, osrednje i napredne skijaše.

“Uslovi na skijalištu su odlični, a ski centar funkcioniše apsolutno u skladu sa Zakonom u smislu obezbjedjivanja minimalno - tehničkih uslova i obaveza upravljača”, navodi se u saopštenju.

Iz Skijališta su saopštili da je snabdijevanje električnom energijom ski centra Kolašin 1600 uredno i bez prekida na svakodnevnom nivou i da očekuju da se tako nastavi i narednih dana.

“Saobraćajne gužve su velike na prilaznom putu do ski centra Kolašin 1600, što izaziva nezadovoljstvo posjetilaca, a tim povodom smo apelovali na nadležne organe - Upravu za saobraćaj (da se na tom putnom pravcu svakodnevno i blagovremeno čisti i održava puni profil dvije saobraćajne trake)”, kaže se u saopštenju.

Iz Skijališta su apelovali i na Upravu policije da se obezbijedi dovoljni i nužni broj saobraćajnih policajaca, kako se ne bi ugrožavala bezbjednost saobraćaja i stvarale gužve.

"Pri čemu ćemo i mi pružiti asistenciju policiji angažovanjem nekoliko redara i na svaki drugi način”, dodaje se u saopštenju.

Navode i da se parking prostor na ski centru Kolašin 1600 svakodnevno i blagovremeno čisti i održava.

“Na raspolaganju je asfaltni parking kapaciteta 250 vozila, zemljani parking kapaciteta 100 vozila i kolovozna traka prema katunu Vranjak dužine 700 metara, koja zimi nije u funkciji saobraćaja, kapaciteta 100 - 150 vozila za parkiranje”, navedeno je u saopštenju.

Iz Skijališta su istakli i da nemaju problema sa kapacitetom parkinga na ski centru Kolašin 1600.

“Ali cijenimo da svi moramo da imamo razumijevanja da ne možemo vozilima ući na sami ski centar”, navodi se u saopštenju.

Iz Skijališta su apelovali na sve nadležne organe u sistemu - Upravu policije, Upravu za saobraćaj i opštinu Kolašin da maksimalnim i ozbiljnim zalaganjem i zajedničkim naporima obezbijede svim posjetiocima ugodan boravak na ski centru.

“O bližim uslovima na skijalištu svakodnevno obavještavamo javnost putem društvenih mreža i sajta Skijališta Crne Gore”, zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR