14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Veliko interesovanje za ski centar Vučje

Izvor: Mediabiro

Ekonomija

Comments 1

Veliko interesovanje za ski centar Vučje

Autor: Antena M

  • Viber

Interesovanje posjetilaca za ski centar Vučje je veliko, snijega ima dovoljno, a staze su spremne, saopštila je PR skijališta, Milena Dubljević.

Ona je kazala da ski centar Vučje danas spremno dočekuje ljubitelje sportova na snijegu i rekreativce, prenosi portal Onogošt.

„Velika i mala staza je spremna, tako da očekujemo dosta posla. Snijega je u petak bilo nekih metar i 20 centimetara, tako da sasvim dovoljno. Restoran će raditi do 20 sati“, kazala je Dubljević.

Portal navodi da se u petak na društvenim mrežama jedan dio posjetilaca požalio na neprohodan put do nikšićkog skijališta. Dubljević je kazala da oni koji se odluče da vikend provedu na Vučju neće imati problema sa tim.

„S obzirom na samu poziciju ski centra očekivano je da dođe trenutno do nekih problema, to je sve u najbržem roku regulisano, tako da sad nema problema. Putevi su čisti“, rekla je Dubljević.

Cijena dnevnog ski pasa na velikoj stazi je deset eura, a na dječijoj pet eura. Iznajmljivanje ski opreme za dan je deset eura, dok su sanke pet eura. Sezonski ski pas je po cijeni od 100 eura.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Sanja

Da je srece da se o ovakvim temama pise. Imamo potencijal i za ski turizam. Istina da je na danasnje vrijeme sve ispod 2000m n.v. klimavo, ali opet - moglo bi se iskoristiti. Sjecam se vremena kad su Dubrovcani masovno dolazili na Vucje. Ali dzaba - vec prilazni putevi su nam zastidje.