11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stočari sa sjevera traže da ih primi Krivokapić

Izvor: Sa ranijeg protesta

Ekonomija

Comments 1

Stočari sa sjevera traže da ih primi Krivokapić

Autor: Antena M

  • Viber

Unija stočara sjevera Crne Gore je uputila pismo premijeru Zdravku Krivokapiću, te zamolila da ih primi na razgovor prije sjednice Vlade.

Pismo koje potpisuje Milko Živković iz Unije prenosimo integralno:

“Poštovani gospodine Krivokapiću,

Ni poslije višemjesečnih nastojanja stočara Crne Gore, naših više puta upućenih zahtjeva za prijem i razgovor sa Vama i Vašim saradnicima, protesta pred nadležnim institucijama, naših realnih i argumentovanih zahtjeva ni Vi ni Vaši saradnici nijesu nas udostojili ljudskog i stručnog razgovora o našim, a i Vašim problemima u sektoru poljoprivrede a posebno akutnog i aktuelnog problema u stočarstvu.

Zato Vas još jednom molimo da nas primite na razgovor prije sjednice Vlade u četvrtak 08.07.2021.god. na kojoj planirate usvojiti agrobudžet u kojem poljoprivrednici, prema najavama službenika Ministarstva ne vide nadu i rješenje svojih problema.

Želimo Vas detaljno obavijestiti o stanju u sektoru njegovom značaju lančanim reakcijama koje će izazvati kao i modelima za pomoć.

Posebno želimo istaći da bez informacija iz prve ruke, a ne netačnih i naštelovanih podataka koje dobijate iz resornog ministarstva niko pa ni Vaša Vlada ne može donijeti prave odluke.

U nadi brzog sastanka i zajedničkog dogovora srdačan pozdrav."

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

čitalac

Poljoprivredni proizvođači će pred vladu izaći sa korektnim predlogom: počeće da plaćaju pdv od 5% na šta ih obavezuje zakon, a za uzvrat traže povećanje subvencija. Sigurno nemaju obraza da traže povećanje subvencija kada ne plaćaju porez? Ili je ovakav razvoj događaja u CG moguć jedino kao vic?