13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uspješna promocija Crne Gore u Kini

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 1

Uspješna promocija Crne Gore u Kini

Autor: Antena M

  • Viber

Nacionalna turistička organizacija (NTO) realizovala je u junu više promotivnih aktivnosti u okviru kojih je turistička ponuda Crne Gore uspješno predstavljena na tržištu Kine.

Iz NTO su objasnili da su njihove aktivnosti, imajući u vidu aktuelnu situaciju i ograničena putovanja sa tržišta Kine, bile usmjerene na online promociju, odnosno organizovanje dva live streaminga iz Crne Gore.

“Prvi događaj je organizovan u saradnji sa hotelom One and Only iz Herceg Novog, na kom su potencijalni turisti iz Kine imali priliku da se upoznaju sa ponudom tog prestižnog hotelskog brenda, koji je otvoren u maju. Program je vodio jedan od uticajnih blogera iz Kine, Liu Zeng, koji je imao priliku da više puta posjeti Crnu Goru”, navodi se u saopštenju.

Iz NTO su dodali da je drugi live streaming održan iz Kotora, koji je za kineske turiste jedna od nezaobilaznih destinacija prilikom posjete Crnoj Gori.

“Na događaju je promovisana Bokeška mornarica, a predstavljen je i prevoz na električni pogon, odnosno vozila kompanije Tuk Tuk i brod kompanije Bella Boka, kao dio ponude javnog transporta ekološkim brodovima kroz Bokokotorski zaliv”, kazali su iz NTO.

Organizovana je i poslovna radionica za kineske turoperatore koji su imali priliku da održe sastanke sa predstavnicima crnogorskih agencija i hotela.

Na poslovnoj radionici ponudu su predstavile agencije MTS, Fly Montenegro, GO TOUR , Montenegro Adventures i hoteli Regent Porto Montenegro i The Chedi Luštica Bay.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Silvia Jasovic

Preskocili ste celu Evropu da se predstavite Kini. Pa Hrvatska nema dovoljno kapaciteta za sve zar necete Svabe (zargonski izraz za sve Germane)!? Pitanje za vazduh. Srecno Silvia Sara Elizabeth von Jasovic