7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spajić i Mali razgovarali o projektu Open Balkan

Ekonomija

Comments 8

Spajić i Mali razgovarali o projektu Open Balkan

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar finansija i socijalnog staranja Crne Gore Milojko Spajić sastao se danas sa ministrom u Vladi Republike Srbije Sinišom Malim, a na sastanku je bilo riječi o ekonomskoj saradnji dvije zemlje, za koju je ocijenjeno da je dobra, ali i da postoji prostora za njen dalji napredak, saopšteno je iz tog resora.

Kako se dodaje, ministri su se saglasili da su imali veoma konstruktivan sastanak, na kojem su razgovarali i o ekonomskoj situaciji u Evropi i svijetu, s obzirom na pandemiju korona virusa koja ima značajan uticaj na svjetsku ekonomiju.

Na sastanku je bilo riječi i o inicijativi „Open Balkan“ i o prednostima koje ona donosi državama koje su uključene u taj proces.

"Spajić i Mali su razgovarali o više potencijalnih zajedničkih projekata između Crne Gore i Srbije, a u narednom periodu će biti intenzivirane aktivnosti kako bi se ti projekti i realizovali. Sagovornici su zaključili da postoji dosta potencijala za ekonomsku saradnju između dvije države i da se kroz tu saradnju mogu ostvariti brojni benefiti za privredu i građane i Crne Gore i Srbije", navedeno jeu saopštenju.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Eagles

Mickey batali tu rabotu. Necemo mi tu

KakoJe

Open Balkan - Montenegro vam je CLOSED za taj “projekat”. Pa se vi otvarajte sa SRB i RS koja vristi da se pripoji Srbiji ovako ili onako. Necemo mini sengen

Aj, Spajiću doma!

Malo t8 je lopovluka, dobro te medojevic provslio! Nikad SS ! Nikaddddddd!