26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ugovorom o saradnji UCG i Hipotekarne banke studentima će biti olakšana potraga za poslom

Izvor: UCG

Ekonomija

Comments 0

Ugovorom o saradnji UCG i Hipotekarne banke studentima će biti olakšana potraga za poslom

Izvor: ucg.ac.me

Autor: Antena M

  • Viber

Rektor Univerziteta Crne Gore Vladimir Božović i glavni izvršni direktor Hipotekarne banke Esad Zaimović potpisali su Ugovor o poslovnoj saradnji. 

Na taj način, kako je saopšteno sa UCG, studentima će se omogućiti da naredne tri godine besplatno koriste platformu Jobiri i na taj način spremni uđu u fazu svog života koja obuhvata traženje posla i razvoj karijere.

Božović je zahvalio predstavnicima Hipotekarne banke na izuzetnom poklonu koji će studentima Univerziteta Crne Gore, nakon završenih studija, omogućiti pripreme za tržište rada na što kvalitetniji način.

„To pokazuje, prije svega, društvenu odgovornost Hipotekarne banke, u smislu da brine o onoj populaciji koja nam je zaista najvrednija u društvu i koja će nakon formalno stečenog znanja na Univerzitetu, o čemu Univerzitet i te kako brine, steći određene vještine i sposobnosti kako bi se nosili sa svim izazovima koji postoje na sve zahtjevnijem tržištu rada“, kazao je on.

Ocijenio je da je ovo značajan iskorak za Univerzitet, te prirodna nadogradnja onoga što Univerzitet radi i dodao da vjeruje da će biti od izuzetne koristi studentima Univerziteta Crne Gore kojima će se omogućiti lakša i jednostavnija prohodnost ka nekim drugim poslovima za koje se nada da će ih biti što više.

„Hvala još jednom predstavnicima Hipotekarne banke, zaista smatram da je ovo model uspješne saradnje, a oni su pioniri u ovom segmentu, što bi trebalo da bude otvoren poziv i podsticaj svim ostalima da se na neki način uključe. Vrijedno je pomagati Univerzitetu, jer Univerzitet će to sigurno vratiti ovom društvu i svim subjektima koji to čine“, zaključio je Božović.

Glavni izvršni direktor Hipotekarne banke Esad Zaimović, kako se navodi, izrazio je veliko zadovoljstvo što je potpisao Ugovor o saradnji sa Univerzitetom Crne Gore kojim se obavezuju da studentima Univerziteta omoguće besplatno korišćenje platforme Jobiri naredne tri godine.

„Želja nam je da damo svoj doprinos, kao banka koja se trudi da što više pokaže društvenu odgovornost i da na ovaj način doprinesemo da svi studenti Univerziteta Crne Gore, naši budući klijenti i naši budući zaposleni dobiju mogućnost da preko ove nove, moderne platforme, mogu koristiti prednosti i alate koje ta platforma omogućava“, kazao je on i dodao da je platforma najbolji način da se studenti upoznaju sa mogućnostima za dalje akademsko usavršavanje i za zaposlenje.

Zaimović je saopštio da se nada da je ovo samo početak uspješne saradnje sa Univerzitetom i poželio svim studentima da upotrebom Jobiri platforme postignu neki benefit za sebe, ali i za čitavo društvo.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR