9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Info dan u Bijelom Polju povodom podrške ranoj fazi razvoja startapova

Ekonomija

Comments 0

Info dan u Bijelom Polju povodom podrške ranoj fazi razvoja startapova

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja Crne Gore u saradnji sa NVO MMNE organizovaće Info dan za Javni konkurs za dodjelu grantova za ranu fazu razvoja startapova u utorak, 09. avgusta 2022. godine u Bijelom Polju.

Info dan će se, kako je saopšteno iz tog resora, održati u prostorijama EU kutka sa početkom u 10:00 časova, a otvoren je za sva zainteresovana pravna i fizička lica koja obavljaju inovacionu djelatnost ili imaju namjeru da se bave inovacijama, kao i za predstavnike lokalnih samouprava.

"Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja objavilo je Javni konkurs u ponedeljak, 26. juna 2022. godine u ukupnom iznosu od 200.000,00 eura. Predmet konkursa je sufinansiranje startap projekata koji ce ponuditi digitalna rješenja u četiri prioritetna područja pametne specijalizacije. Na ovaj konkurs mogu se prijaviti startapovi koji tek kreću ili imaju poslovnu ideju, kao i startapovi koji su već registrovani u Centralnom registru privrednih subjekata (CRPS)", navode u saopštenju.

Tokom Info dana biće predstavljeni uslovi za prijavljivanje na konkurs, kriterijumi i proces evaluacije projekata, kao i način dodjele sredstava po ovom konkursu.

Poseban segment Info dana biće posvećen predstavljanju Uputstva za aplikante, koji čini sastavni dio konkursa.

"Kako će svi startapovi koji budu predloženi za sufinansiranje biti u obavezi da se upišu u Registar inovacione djelatnosti prije potpisivanja ugovora o grantu, tokom Infodana biće predstavljena detaljno i procedura upisa pomenuti registar.

Predstavnici Ministarstva predstaviće i druge aktuelne inovativne programe", zaključuju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR