7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ibrahimović: Stanje na infrastrukturi zabrinjavajuće a šteta velika

Ekonomija

Comments 4

Ibrahimović: Stanje na infrastrukturi zabrinjavajuće a šteta velika

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović obišao je putni pravac Kolašin – Mateševo, Mojkovac – Bijelo Polje i Berane – Rožaje kako bi se na licu mjesta uvjerio sa stanjem na putnoj infrastrukturi i stepenom oštećenja nastalih usljed vremenskih nepogoda.

“Stanje na infrastrukturi nakon ekstremnih meteorloških prilika je zabrinjavajuće a štete velike. Biće potrebno promptno reagovati odmah nakon smirivanja meteorološke situacije kako bi se izvršila sanacija oštećenja i normalizovalo odvijanje saobraćaja. Bujični potoci i ektremno visoki vodostaji nanijeli su velike štete i na lokalnoj infrastrukturi koje lokalne uprave neće moći same da saniraju pa će biti potrebno veoma brzo djelovati pružanjem urgentne pomoći sa nivoa Vlade kako bi se što prije normalizovalo aktuelno stanje”,  izjavio je nakon obilaska putnih pravaca Ibrahimović.

Ministar je izjavio i da je zadovoljan reakcijom nadležnih službi i gradjana ali i pozvao zaposlene u službama za održavanje puteva i sve građane na oprez prilikom intervenisanja.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

daka

Ervinizam... Tako ste dobro Osman i ti sa sve diplomcima iz BS radili ova dva mandata da su vam ovo rezultati...nego,cudi me da nema Osmana nidje,da to nema neke veze s ovim tenderima sto su Bosanci dobili u vezi sanacija tih puteva po sjeveru...

Javor

@Savo, čudno pitanje, da ne kažem glupo. Mnoge stvari je nemoguće predvidjeti i stihiju proirode. Ali je bitno da se odmah interveniše. Svakako za trenutnu akciju su odgovorne druge sluzbe, a Ibrahimovićevo ministarstvo je to koje će odobriti sredstva za sanaciju.

Savo

@Javor Zašto ministar ne postavi pitanje kako je pored miliona eura koje su uloženi u zaštitu kosina (Menadžer -Sarajevo) došlo do odrona i blokade sjevera CG