17 °

max 17 ° / min 9 °

Četvrtak

23.03.

17° / 9°

Petak

24.03.

18° / 10°

Subota

25.03.

16° / 10°

Nedjelja

26.03.

17° / 10°

Ponedjeljak

27.03.

12° / 7°

Utorak

28.03.

10° / 3°

Srijeda

29.03.

10° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radnici protiv privatizacije hotelske grupe Budvanska rivijera

Ekonomija

Comments 0

Radnici protiv privatizacije hotelske grupe Budvanska rivijera

Izvor: Gradski.me

Autor: Antena M

  • Viber

Radnici Hotelske grupe Budvanska rivijera su apsolutno protiv privatizacije ove hotelske grupe, ističući da nisu gubitaši, već ova kompanija u većinskom državnom vlasništvu pozitivno posluje i glavna je pokretačka snaga crnogorskog turizma.

U saopštenju ističu da su nakon učestalih izjava premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazović i resornog ministra Gorana Đurovića od januara do marta o namjeri da se privatizuje Hotelska grupa Budvanska rivijera bili primorani da se obrate javnosti.

“Pošto se predsjednik Sindikalne organizacije Budvanske rivijere oglušio o zahtjeve radnika, bili smo primorani da se sami organizuiemo i objavimo saopštenje vezano za privatizaciju hotelske grupe. Podsjećamo javnost Crne Gore da je naše Društvo, iako u većinskom državnom vlasništvu, pokazalo i dokazalo da može rentabilno da posluje i ostvarje profit. Hotelska grupa nije gubitaš, već pozitivno posluje i glavna je pokretačka snaga crnogorskog turizma”, ističu u saopštenju radnici.

Dodaju da, pošto Abazović i Đurović za svog mandata nisu našli za shodno da posjete hotelsku grupu i upoznaju se sa poslovanjem, ovim putem ih pozivaju da ih posjete i uvjere se u sve ovo što su naveli.

“Podsjećamo da su stavovi Vlade po pitanju državnih preduzeća potpuno kontradiktorni. Vlada iz privatnih ruku u državno vlasništvo vraća bivše državne firme koje su bile gubitaši, a žele da prodaju i privatizuju hotelsku grupu Budvanska rivijera koja nije gubitaš, već pozitivno posluje”, ističu radnici.

Upozoravaju Vladu da im, kako su rekli, ovake namjere neće proći.

“Ponavljamo da su radnici protiv najavljene privatizacije hotelske grupe Budvanska rivijera”, zaključili su u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR