16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Potjera od Podgorice do Danilovgrada: Uhapšeno pet osoba

Društvo

Tag Gallery
Comments 0

Potjera od Podgorice do Danilovgrada: Uhapšeno pet osoba

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber
Zbog razbojništva

Podgorička policija uhapsila je jutros pet osoba nakon što su opljačkali benzinsku pumpu "Montenegro Petrol" u Podgorici.

  "Naime, danas oko 04,40 časova, Dežurnoj službi CB Podgorica je prijavljeno da je izvršeno krivično djelo razbojništvo, počinjeno uz prijetnju oružjem – pištoljem na štetu zaposlenih benzinske pumpe „Montenegro Petrol“ u ulici Vojislavljevića u Podgorici, kojom prilikom je otuđen novac. Prilikom izvršenja krivičnog djela izvršioci su bili maskirani odnosno nosili su fantomku, silikonsku masku, kačkete i rukavice", saopšteno je iz policije. 

Nakon opsežne potjere u mjestu Sladojevo Kopito, Opština Danilovgrad, policijski službenici su sustigli i uhapsili M.R. (25), L.N. (26), V.M. (35), P.M. (27) i Ž.L. (31) iz Podgorice.

 "Odmah nakon saznanja o krivičnom djelu službenici policije su koordiniranom akcijom svih operativnih jedinica CB Podgorica započeli plansku potjeru za izvršiocima navedenog krivičnog djela, koji su se nakon izvršenja prethodno otuđenim putničkim motornim vozilom marke VW Vento, podgoričkih registarskih oznaka, uputili u pravcu Danilovgrada. Prilikom potjere na više pozicija izvršioci se nisu zaustavili na policijski znak za zaustavljanje, prilikom čega su ostvarili kontakt sa nekoliko policijskih vozila", navedeno je u saopštenju. 

Prilikom pretrage terena policijski službenici izuzeli su više predmeta: pištolj, više potkapa, kapa i rukavica, kao i DVR uređaj za skladištenje snimaka sa video nadzora koji su takođe otuđeni sa benziske pumpe prilikom razbojništva.

"Od Podgoričana je oduzet novac za koji sumnjaju da je otuđen prilikom izvršenja ovog krivičnog djela.Novac će biti vraćen vlasniku", saopšteno je iz policije. 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR