15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Komunalna policija izdala 2204 prekršajna naloga

Društvo

Comments 0

Komunalna policija izdala 2204 prekršajna naloga

Izvor: Dan

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Komunalna policija Glavnog grada je tokom jula izdala 2.204 prekršajna naloga u novčanom iznosu od 73.220 eura. Tokom ovog mjeseca komunalni policajci izdali su 2.204 prekršajna naloga iz raznih oblasti obezbjeđivanja komunalnog reda, prevashodno u dijelu zaštite od buke u životnoj sredini, radnog vremena, sprječavanja vanpijačne prodaje, kontrole parkiranja na zelenim i drugim javnim površinama, kontrole auto-taksi prevoza, piše Dan.

"Želimo posebno da istaknemo da Komunalna policija Glavnog grada u kontinuitetu, postiže zapažene rezultate u uvođenju komunalnog reda u Glavnom gradu i Opštini u okviru Glavnog grada Golubovci, kroz transparentno, efikasno, zakonito radno angažovanje, na unaprijeđivanju podizanje komunalne discipline koja je u odnosu na prethodni period na znatno većem nivou. U julu od strane ove posebne službe izdata su 2.204 prekšajna naloga u novčanom iznosu od 73.220 eura", kazao je Miloš Novović, načelnik Komunalne policije.

Novović je istakao da je objektivno nemoguće istaći jednu oblast komunalnog reda u kojoj komunalni policajci sprovode veći, odnosno manji broj komunalnih nadzora.

"To posebno iz razloga što je komunalni red promjenjiva kategorija i kao takav ima svoje posebnosti u različitim djelovima grada tako da određene njegove karakteristike ne važe za sve djelove grada.

Recimo u centru grada komunalni policajci najčešće preduzimaju radnje na obezbjeđivanju komunalog reda u oblastima zaštite od buke u životnoj sredini i poštovanja radnog vremena ugostiteljskih objekata, u prigradskim djelovima je karakteristično kršenje komunalnog reda iz oblasti održavanja čistoće, nelegane eksploatacije materijala iz riječnih korita i nelegalne sječe drveća. Kršenje komunalnog reda iz oblasti nepropisnog parkiranja, vanpijačne prodaje jednako je prisutno u svim djelovima grada", kaže Novović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR