14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mještani sela Bršna i Dragovoljića u Nikšiću dobili vodu

Društvo

Tag Gallery
Comments 0

Mještani sela Bršna i Dragovoljića u Nikšiću dobili vodu

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Mještani Bršna i Dragovoljića u Nikšiću danas su dobili vodu, a potpredsjednik Vlade Milutin Simović i predsjednik opštine Nikšić Veselin Grbović obilježili su završetak radova i puštanje u rad vodovoda.

Simović je istakao je da se odgovornim partnerstvom lokalne samouprave, javnih preduzeća, Vlade i mještana sve može realizovati.

Takođe, u selu Klenak, u Banjanima obilježen je završetak rekonstrukcije spomen česme, koja je realizovana uz podršku Vlade.

 
Simović je naglasio da je ”ovo prilika, ali i obaveza svih nas, da iskažemo poštovanje i zahvalnost za 24 pala borca sa područja Klenka i Somine” u antifašističkoj borbi u Drugom svjetskom ratu.

Sa mještanima Pilatovaca obilježen je i početak izgradnje lokalnog vodovoda dužine 19 kilometara kojim će biti riješeno vodosnabdijevanje u ovom dijelu Mjesne zajednice Vraćenovići.



U posljednje tri godine Vlada, lokalne samouprave i lokalnih preduzeća uložila su 2,7 miliona eura u vodosnabdijevanje u ruralnom području Nikšića. Vrijednost investicija samo u vodovode na Bršnu, Dragovoljićima i Pilatovcima iznosi 1,3 miliona eura.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR