11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević objavio novi snimak: Razvaljujem Stankovića, neće biti ponovo izabran

Društvo

Comments 0

Knežević objavio novi snimak: Razvaljujem Stankovića, neće biti ponovo izabran

Autor: Antena M

  • Viber

Na snimku razgovora sa sekretarom državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem, koji je danas objavio, Duško Knežević saopštava kako je njegov cilj da spriječi ponovni izbor Ivice Stankovića.

"...ja ga razvaljujem, neće biti izabran ponovo, to da znaš"- tvrdi odbjegli biznismen.

Vujošević sugeriše Kneževiću da sačeka oktobar i tada, kad dođe vrijeme odluke o reizboru Stankovića, objavi snimke kojima prijeti.

Vujošević, koji se od petka, takođe, nalazi u bjekstvu, informiše Kneževića o navodnom razgovoru sa Vrhovnim specijalnim tužiocem i, kako kaže, Katnićevoj spremnosti da oslobodi Dejana Sekulića, uhapšenog kuma vlasnika Atlas grupe.

Po Vujoševićevim riječima, Katnić, međutim, prethodno želi da sačeka objavljivanje snimka kojim Knežević prijeti, kako se ne bi u javnosti stvorio utisak da se uplašio i pustio Sekulića iz pritvora u strahu od, po njega, kompromitujućeg sadržaja.

Vujošević ubjeđuje Kneževića da se, prilikom navodnog susreta, do kojeg je, kako kaže, došlo posredstvom tužiteljke Lidije Vukčević, Katnić ponašao prijateljski, negirajući da stoji iza bilo kakvih akcija protiv odbjeglog biznismena iz Zete i njegove porodice.

Vujošević pominje i da se u Igalu sastao sa vrhovnim državnim tužiocem Ivicom Stankovićem, koji ga je, navodno, uputio na Lidiju (vjerovatno Vukčević), ali je u prilično konfuznoj komunikaciji često teško razlučiti šta je od koga sekretar Tužilaštva očekivao u oparaciji puštanja na slobodu Kneževićevog kuma Dejana Sekulića.

Podsjetimo, upravo je oslobađanje Sekulića cilj koji je Duško Knežević htio da ostvari prijetnjama da će objaviti kompromitujuće snimke i angažovanjem Nenada Vujoševića radi prenošenja te poruke čelnicima Vrhovnog državnog tužilaštva.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR