6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Službenici MUP-a i Uprave policije dobrovoljno dali krv

Društvo

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Službenici MUP-a i Uprave policije dobrovoljno dali krv

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, danas su u Podgorici, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, a u susret obilježavanju 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, dobrovoljno dali krv.

"Ovim humanim djelom koje ima za cilj da doprinese povećanju zaliha sigurne krvi kojima raspolažu naše zdravstvene ustanove iskazana je solidarnost i društvena odgovornost pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, koji, ne samo što učestvuju u organizovanim akcijama, već se, u bilo koje doba dana i noći, odazivaju i pozivima za hitno davanje krvi u pojedinačnim slučajevima", navodi se u saopštenju UP.

Dugogodišnja saradnja MUP-a i Zavoda za trasfuziju krvi, kako su kazali, krunisana je prošle godine i potpisivanjem Memoranduma o saradnji, kojim je izgrađeno čvrsto partnerstvo u obavljanju najvažnijeg zadataka - obezbjeđenja dovoljnih količina sigurne krvi, poručio je državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dragan Pejanović koji je takođe dobrovoljno dao krv.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi, osim u Podgorici, organizovana je i u drugim gradovima širom Crne Gore.

Službenici MUP-a i Uprave policije će i u narednom periodu nastaviti da dobrovoljno daju krv kada god je to potrebno. Na  ovaj način pokazuju da su u službi građana, ne samo kada treba sačuvati njihov mir i bezbjednost, već i pokazati humanost i  požrtvovanost.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR