10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Anđelija je odlučila da ostane u Bijelom Polju i napravi svoj biznis

Društvo

Tag Video
Comments 1

Anđelija je odlučila da ostane u Bijelom Polju i napravi svoj biznis

Izvor: Prva Tv

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Mlada dizajnerka Anđelija Blešić odlučila je da se nakon studija vrati u svoj kraj i pokaže da za talentovane i posvećene ljude - uvijek ima posla. Priča o Anđeliji dio je projekta kojim NVO Multimedijal Montenegro želi da ukaže na dobre primjere mladih koji svoje snove ostvaruju u rodnom kraju.

U ateljeu Anđelije Blešić nastaju nakit i haljine. A oni krase dame širom naše zemlje, ali i regiona. Anđelija kaže da je svoju stvaralačku priču počela nenadano, igrajući se kamenčićima, bježeći od stvarnosti.

"Posle nekih porodičnih tragedija sam izlaz iz te mračne strane pronašla u dizajniranju nakita, okružena šarenišom sam prosto svoje misli i ruke okupirala nekim pozitivnijim stvarima", priča Anđelija.

Anđelija se nakon studija modnog dizajna u Beogradu, vratila u rodni kraj, Bijelo Polje. Kaže da je taj njen potez drugima djelovao čudno. Ona je željela da upravo tu pokuša nešto da stvori svojim rukama.

"Ne mogu sad da kažem da je to potpora opštine, da mi ljudi na taj način pomažu, ali prosto ona neka topla riječ, pohvale, prije svega zadovoljni klijenti to je nešto što me ispunjava, i mislim da ću ovdje za sada ostati", poručuje ona.

Anđelija kaže da stvara pod motom - hrabrost je biti drugačiji.

"U početku količina novca koju uložite u svoj biznis uopšte nije bitna, to je stvarno jedna smiješna cifra za početak jednog posla koji se razvio koji je prepoznatljiv, originalan, drugačiji", kaže mlada dizajnerka.

I od kojeg može, priča Anđelija, pristojno da se živi. Društvene mreže poslužile su joj kao put do klijenata. Uživa u onom što radi. Vjeruje u sebe i svoje ideje. To je kaže Anđelija - jedini put do uspjeha.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR