13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Državno takmičenje učenika  Crne Gore ''Energija u žici''

Društvo

Comments 0

Državno takmičenje učenika Crne Gore ''Energija u žici''

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Crnogorski elektrodistributivni sistem i Udruženje nastavnika elektrotehnike Crne Gore (UPECG) drugu godinu zaredom organizuju Državno takmičenje učenika crnogorskih srednjih škola iz oblasti elektrotehnike ''ENERGIJA U ŽICI“.

Učestvovaće tročlani timovi iz obrazovno-vaspitnih ustanova koje u svom profilu imaju zanimanja iz oblasti elektrotehnike (Srednja stručne škole iz Berana, Srednja elektrotehnička škola iz Podgorice, Srednja mješovita škola iz Tivta, Srednja stručna škola iz Nikšića, Srednja elektro-ekonomska škola iz Bijelog Polja i Srednja stručna škola iz Pljevalja). Takmičenje obuhvata teorijski i praktični dio.

Takmičarska znanja i vještine ocjenjivaće tročlani stručni žiri u sastavu: prof. dr Vladan Durković sa Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici, Slobodan Kovačević, šef Centra za lokalno upravljanje mrežom u CEDIS – u i Sandra Brkanović iz Centra za stručno obrazovanje.

CEDIS je za pobjednike takmičenja obezbijedio vrijedne novčane nagrade.

Takmičenje će u centru ya obuku CEDIS-a na Bulevaru Vojvode Stanka Radonjića bb.otvoriti Marko Radulović, generalni direktor Direktorata za energetsku efikasnost u Ministarstvu ekonomije i Miodrag Čanović, predsjednik Odbora direktora CEDIS - a;

Na zatvaranju (oko 14 sati) će govoriti Veljko Tomić, generalni direktor Direktorata za opšte srednje, srednje stručno i obrazovanje odraslih u Ministarstvu prosvjete.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR