Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Bošković na međunarodnom sajmu vazduhoplovstva „Dubai Airshow 2019“

| Postavio/la: Marija Mitrović

Bošković na međunarodnom sajmu vazduhoplovstva „Dubai Airshow 2019“

Ministar odbrane Predrag Bošković, na poziv potpredsjednika i predsjednika Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata, vladara Dubaija šeika Mohameda Bih Rašida Al Maktuma, učestvuje na međunarodnom sajmu vazduhoplovstva „Dubai Airshow 2019“, koji se održava u periodu od 17. do 21. novembra 2019. godine, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

"Crnogorska delegacija se tokom sajma sastala sa predstavnicima više izlagača i razgovarala o potencijalnoj saradnji u okviru prioritetnih aktivnosti Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore, na polju modernizacije raspoloživih kapaciteta VCG, naročito u oblasti vazduhoplovstva", navedeno je u saopštenju.

“Dubai Airshow” važi za jedan od najvećih međunarodnih događaja vazduhoplovne industrije, koji prikazuje najnovije i najveće proizvode vojne, generalne i komercijalne avijacije.

Očekuje se da će ovogodišnji sajam obići oko 100.000 posjetilaca a najavljeno je prisustvo 1.300 izlagača, 290 zvaničnih delegacija, predvođenih ministrima odbrane, načelnicima generalštabova, direktorima za naoružanje i ostalim visokim zvaničnicima, saopšteno je iz Ministarstva.

Ostavi komentar

0/300