Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bošković na međunarodnom sajmu vazduhoplovstva „Dubai Airshow 2019“

Društvo

Tag Gallery
Comments 0

Bošković na međunarodnom sajmu vazduhoplovstva „Dubai Airshow 2019“

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Ministar odbrane Predrag Bošković, na poziv potpredsjednika i predsjednika Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata, vladara Dubaija šeika Mohameda Bih Rašida Al Maktuma, učestvuje na međunarodnom sajmu vazduhoplovstva „Dubai Airshow 2019“, koji se održava u periodu od 17. do 21. novembra 2019. godine, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

"Crnogorska delegacija se tokom sajma sastala sa predstavnicima više izlagača i razgovarala o potencijalnoj saradnji u okviru prioritetnih aktivnosti Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore, na polju modernizacije raspoloživih kapaciteta VCG, naročito u oblasti vazduhoplovstva", navedeno je u saopštenju.

“Dubai Airshow” važi za jedan od najvećih međunarodnih događaja vazduhoplovne industrije, koji prikazuje najnovije i najveće proizvode vojne, generalne i komercijalne avijacije.

Očekuje se da će ovogodišnji sajam obići oko 100.000 posjetilaca a najavljeno je prisustvo 1.300 izlagača, 290 zvaničnih delegacija, predvođenih ministrima odbrane, načelnicima generalštabova, direktorima za naoružanje i ostalim visokim zvaničnicima, saopšteno je iz Ministarstva.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR