6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović čestitao Dan opštine Tivat

Društvo

Comments 0

Đukanović čestitao Dan opštine Tivat

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 21. novembra – Dana opštine Tivat predsjedniku Siniši Kusovcu, predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Novoselu, odbornicima, svim građanima Tivta i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Nema puno gradova koji se mogu podičiti tako dinamičnim i svestranim razvojem, kao što je to slučaj sa Tivtom. Njegujući tradicionalne mediteranske kulturne i arhitektonske vrijednosti i prateći najsavremenije turističke i ugostiteljske trendove, Tivat je zasluženo zauzeo visoko mjesto na listi brzo rastućih i visokokvalitetnih turističkih destinacija.

U vremenu prosperiteta naše države nakon obnove njene nezavisnosti, kroz proces učlanjenja u NATO i napredak ka članstvu u EU, Tivat je zahvaljujući mudrosti svojih građana i gradske uprave, bezrezervno podržan od Vlade Crne Gore, dobro iskoristio raspoložive prilike i danas predstavlja vjerodostojnu ilustraciju ukupnog razvoja i napretka zemlje. Započeti i planirani projekti, prije svega u saobraćajnoj infrastrukturi i turizmu, koji imaju za cilj proširenje i dalje kompletiranje ponude Tivta, garant su još bolje dogledne budućnosti grada.“


 
 
 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR