Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Đukanović čestitao Dan opštine Tivat

| Postavio/la: Marija Mitrović

Đukanović čestitao Dan opštine Tivat

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 21. novembra – Dana opštine Tivat predsjedniku Siniši Kusovcu, predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Novoselu, odbornicima, svim građanima Tivta i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Nema puno gradova koji se mogu podičiti tako dinamičnim i svestranim razvojem, kao što je to slučaj sa Tivtom. Njegujući tradicionalne mediteranske kulturne i arhitektonske vrijednosti i prateći najsavremenije turističke i ugostiteljske trendove, Tivat je zasluženo zauzeo visoko mjesto na listi brzo rastućih i visokokvalitetnih turističkih destinacija.

U vremenu prosperiteta naše države nakon obnove njene nezavisnosti, kroz proces učlanjenja u NATO i napredak ka članstvu u EU, Tivat je zahvaljujući mudrosti svojih građana i gradske uprave, bezrezervno podržan od Vlade Crne Gore, dobro iskoristio raspoložive prilike i danas predstavlja vjerodostojnu ilustraciju ukupnog razvoja i napretka zemlje. Započeti i planirani projekti, prije svega u saobraćajnoj infrastrukturi i turizmu, koji imaju za cilj proširenje i dalje kompletiranje ponude Tivta, garant su još bolje dogledne budućnosti grada.“


 
 
 

Ostavi komentar

0/300