Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Nuhodžić u Skoplju: Iseljenici daju značajan doprinos matičnoj državi

| Postavio/la: Marija Mitrović

Nuhodžić u Skoplju: Iseljenici daju značajan doprinos matičnoj državi

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić poručio je u Skoplju tokom sastanka sa Borisom Popivodom, predsjednikom Crnogorske zajednice i predstavnicima dijaspore u Republici Sjevernoj Makedoniji da naši iseljenici daju značajan doprinos matičnoj državi poslovnim, kulturnim, umjetničkim i drugim aktivnostima i da je saradnja sa dijasporom visoko na listi prioriteta Vlade, saopšteno je iz Ministarstva.

"Ministar Nuhodžić je iskazao zadovoljstvo susretom sa predstavnicima udruženja koja djeluju u Skoplju i uputio izraze zahvalnosti na njihovoj posvećenosti daljoj afirmaciji i jačanju ugleda Crne Gore. Tom prilikom, Nuhodžić je govorio o ekonomskom, razvojnom i infrastrukturnom napretku koji je Vlada Crne Gore ostvarila u prethodnom periodu", piše u saopštenju.

Predstavnici iseljeničkih udruženja iskazali su zadovoljstvo susretom sa ministrom unutrašnjih poslova i zahvalili na kontinuiranoj podršci koju Vlada Crne Gore pruža dijaspori u Sjevernoj Makedoniji.

„Nakon obnove nezavisnosti, želimo da dodatno osnažimo veze i unaprijedimo saradnju Crne Gore sa dijasporom. Vrata Ministarstva unutrašnjih poslova će vam uvijek biti otvorena“, zaključio je ministar Nuhodžić.

 

 

Ostavi komentar

0/300