13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Zajednički napori rezultirali napretkom Danilovgrada, nastavljamo istim pravcem razvoja"

Društvo

Comments 0

"Zajednički napori rezultirali napretkom Danilovgrada, nastavljamo istim pravcem razvoja"

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Premijer Duško Marković čestitao je u svoje ime i u ime Vlade građanima Danilovgrada, odbornicima u Skupštini opštine i opštinskom rukovodstvu 9. decembar – Dan opštine ocjenivši da su zajednički napori Vlade i lokalne uprave rezultirali napretkom Danilovgrada koji je danas sredina podsticajna za investicije i administrativno uređena u interesu razvoja i kvaliteta života građana, saopšteno je iz njegovog Kabineta.

„Vlada dodatno osnažuje razvoj Danilovgrada kroz izgradnju kapitalne i društvene infrastrukture. Samo za izgradnju bulevara od Podgorice i rekonstrukciju starog puta Podgorica - Danilovgrad, uložićemo blizu trideset miliona eura, što će donijeti novi kvalitet života građanima Bjelopavlića. Stopa nezaposlenosti u danilovgradskoj opštini primjetno je ispod državnog prosjeka, a nove investicije započete ovih dana otvaraju perspektivu za nova zapošljavanja i viši životni standard“ – stoji u čestitki Markovića upućenoj predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću.

Marković u čestitki dalje navodi da takav razvoj Danilovgrada dodatno upotpunjuje pozitivne rezultate i trendove crnogorske ekonomije i da Vlada i rukovodstvo ove opštine nastavljaju zajednički istim pravcem razvoja i napretka.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR