8 °

max 12 ° / min 4 °

Petak

28.02.

12° / 4°

Subota

29.02.

12° / 0°

Nedjelja

01.03.

12° / 3°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 12°

Srijeda

04.03.

15° / 11°

Četvrtak

05.03.

14° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čeda Antić i 150 hiljada branitelja "srpskih svetinja"

Društvo

Tag VideoTag Gallery
Comments 16

Autor: Antena M

  • Viber

Čeda Antić i 150 hiljada branitelja "srpskih svetinja"

Sinoć su podršku "odbrani sprskih svetinja" davali i sa platoa ispred Crkve Svetog Marka. Istoričar Čedomir Antić održao je vatreni govor, filovan Njegoševim stihovima. A, kako izgleda kad se crnogorski vladika nađe u rukama srpskog fašiste, uvjerite se sami.

Na prethodnom skupu podrške "odbrani srpskih svetinja" bilo je desetak hiljada građana ("građana"). Sinoć, da l' zbog Čedine toksične retorike, da l zbog zagađenog vazduha, tek nekoliko stotina. Potvrđuje to fotografija lica mjesta.

A i post Antićevog ideološkog sabrata Đorđa Vukadinovića. Koji se da l' zbog razočaranja odzivom branitelja svetinja, da l zbog prmrzlih prstiju, baš gadno prevario u kucanju teksta.

Tako to izgleda kad salonski fašisti vjerujućem puku opisuju i objašnjavaju dešavanja u Crnoj Gori. Njihova je slika bliska istini, otprilike, kao fotografije koje koriste velikosrpske medijske agenture, beogradske i podgoričke -svejedno, fotografijama snimljenim dronom.

Sad sami zaključite koliko je, u stvarnosti, Anticevih 150 hiljada?

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

Mrki

Sve je u redu i lično razumijem vjekovnu težnju izlaska na Jadran,jer je to jedina poenta svega što se dogadja.Ne razumijem jedino upotrebu dinastije Petrović koje je ova ideologija satrla uništila i skoro fizički ugasila.Sve može ali onog koga odistinski mrzite,ne možete svrstati na vašu stranu.

Katunjanin

Kad bi smjeli ,od medjunarodne zajednice ,lise Rusije (koja ih voli , ka nekad Francuska ) oni da mogu naci dovoljan broj posrbica i onih koji bi ginuli za njih ,rado oslobadjali Crnu Goru pd Crnogoraca .

Katunjanin

Kako snimaju ove iz CG ,a oni "ponosno i hrabro ,spustaju poglede ,krijuci se jdan drugom iza ledja " za ponos njihovih porodica ,kako su ih i naucili .