7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Poziv za podnošenje prijava na Program za jačanje ženskog preduzetništva

Društvo

Comments 0

Poziv za podnošenje prijava na Program za jačanje ženskog preduzetništva

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Biro za ekonomska i poslovna pitanja Stejt dipartmenta (EB) objavio je treći Poziv za podnošenje prijava na program „POWER – Providing Opportunities for Women’s Economic Rise“ koji se odnosi na obezbjeđivanje prilika za ekonomsko osnaživanje žena na globalnom nivou, a sve u skladu sa ciljevima inicijative Vlade SAD koja je pokrenuta u tom pogledu. Rok za dostavljanje prijava je 20. februar 2020., saopšteno je iz Ministarstva nauke.

"Zainteresovani kandidati mogu podnijeti prijedloge projekata koji za cilj imaju ekonomsko osnaživanje žena, u okviru kojih je takođe neophodno predstaviti na koji način će američki privatni sektor i preduzetnici biti uključeni u aktivnosti jačanja profesionalnih mreža, poboljšanja poslovnog okruženja i podsticanja trgovine i ulaganja usmjerenih na podršku ekonomskom učešću žena. Između ostalog, projekti mogu podrazumijevati organizovanje seminara o poslovnoj razmjeni, konferencija i sličnih događaja. Kandidati takođe mogu aplicirati sa projektima koji ne zahtijevaju finansiranje od strane EB, ali su relevantni za ciljeve POWER inicijative, i tako potencijalno iskoristiti saradnju sa privatnim sektorom u okviru ovog programa za dodatne mogućnosti.

Finansijski okvir prijava treba da bude od 1.000$ do 15.000$. Sredstva se mogu koristiti za troškove usluga koje se obezbjeđuju za potrebe Stejt dipartmenta, poput troškova iznajmljivanja prostora, usluga štampanja i slično, ili za pokrivanje putnih proškova za eksperte koji nijesu iz SAD. Projektne aktivnosti treba da budu realizovane između 1. marta i 30. septembra 2020. godine", navodi se u saopštenju.

Listu projekata, primjer prijedloga projekta kao i prijavni formular možete naći na sajtu Ministarstva nauke Crne Gore.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR