10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković razgovarao sa predstavnicima CDT-a

Društvo

Comments 0

Marković razgovarao sa predstavnicima CDT-a

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković razgovarao je danas sa izvršnim direktorom Centra za demokratsku tranziciju (CDT) Draganom Koprivicom, u okviru dijaloga i inicijative „Savez za Evropu“, kroz koju se želi postići konsenzus o pitanjima važnim za prevazilažinje podjela i dinamičniji put ka Evropskoj uniji.

''U veoma konstruktivnom, kvalitetnom i sadržajnom razgovoru, Premijer i predstavnici Vlade su dobili više prijedloga i inicijativa u cilju jačanja kredibiliteta institucija i povjeranja javnosti u njihov rad, kao i snaženja izbornog sistema''- navedenoje iz Vlade.

Podsjećaju da je Vlada pokrenula širok dijalog sa relevantnim društvenim akterima u cilju unapređenja integracionog procesa kao ključnog cilja državne politike, te završetka procesa sveobuhvatnih reformi i ukupnog napretka društva.

''Vlada Crne Gore će odgovorno i sa pažnjom razmotriti sve sugestije koje je dobila na današnjem sastanku od CDT-a i u odnosu na njih se odrediti u toku ili na kraju cijelog procesa''- saopštenoje iz Vlade.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin, ministarka javne uprave Suzana Pribilović i glavni pregovarač sa EU Aleksandar Drljević.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR