15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukić: Nijesam pobjegao iz Crne Gore

Izvor: Foto: Pobjeda

Društvo

Comments 3

Đukić: Nijesam pobjegao iz Crne Gore

Izvor: pobjeda.me

Autor: Antena M

  • Viber

Bivši ruski počasni konzul Borivoje Đukić u objavi na Fejsbuku potvrdio je pisanje Pobjede da je trebalo da preuzme pošiljku lažnih IPA iskaznica, ali tvrdi da je želio da učini uslugu neimenovanom ruskom generalu jer su "naše značke boljeg kvaliteta i neuporedivo jeftinije", piše pobjeda.me. 

Pale lažne policijske iskaznice, pobjegao ruski konzul Đukić

Đukić tvrdi da je član Međunarodne policijske asocijacije od 2017. i da ima počasne značke crnogorskog i ruskog odsjeka.

"S obzirom da su naše CG značke boljeg kvaliteta od RUS znački i neuporedivo jeftinije, ruski general IPE-e me zamolio da mu pronađem firmu GOSI (BGD) koja se bavi reklamnim materijalom i izrađuje predmetne značke, upaljače, hemijske olovke, ordenje... Što sam ja sa uvažavanjem i u duhu uzajamnih dobrih odnosa prihvatio", kaže nekadašnji ruski počasni konzul Đukić kojem je Crna Gora, zbog učestvovanja u osnivanju političke stranke i time kršenja Bečke konvencije, uskratila saglasnost.

Đukić ističe da je informacija koja se pojavila u Pobjedi "objava evroatlantskih satanista" i naglašava da nije pobjegao iz Crne Gore već da je otputovao u Rusiju da bi bio u ribolovu na Kamčatki.

Planirajući putovanje u Rusiju, zamolio je vlasnika jedne beogradske kompanije da mu nekako dostavi značke koje bi sa sobom ponio u Moskvu.

"General IPA Moskve me znajući za moje putovanje samo zamolio da mu još jednom izađem u susret i donesem predmetne značke. Tako da sam ja zamolio vlasnika renomirane firme GOSI da mi ih nekako dostavi 19-tog februara u PG s obzirom na to da idem na put 20-tog ujutro, sto je on i uradio putem autobuskog prevoznika Božur", objašnjava Đukić i tvrdi da je protiv njega podignuta lažna hajka i da su mu istražitelji pretresali stan. 

Na kraju svog obraćanja, kako prenosi Pobjeda, Đukić ističe da je ponosan što brani svetinje i poručuje da će 10. marta doći u Crnu Goru.

"Osjećam se ponosnim što branim svetinje od vas avetinje, stidite se svojih postupaka vi koji još obraza imate, a vi koji ste ga izgubili podsjećam vas da Đukići nikome krv nijesu dužni ostali a kamoli što drugo", poručio je Đukić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Ma ko nebi tebi vjerovao? Nego , ako ima drzave ,red je da ti pripreme adekvatan docek u znak zahvalnosti kad se vrnes .

SerdarŠćepan

Brani ti šta hoćeš, špijune, ovo je Crna Gora, gdje se vazda cijenilo plemenitost, ljudskost i viteštvo, ljudsko dostojanstvo i poštenje a takvi kao ti ovdje su bili uljezi, doušnici, špijuni i najgori soj ljudi. Putuj i ne vraćaj se više nije Crna Gora za tebe!

Zloslutno

Vrlo zloslutno. Ocigledno Rusi spremaju novu akciju i izvesce je do izbora sigurno, a vjerovatno u narednih mjesec dana. Cio prodrzavni dio Crne Gore u mobilno stanje.