10 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vozite oprezno, evo gdje su obustave saobraćaja

Društvo

Comments 0

Vozite oprezno, evo gdje su obustave saobraćaja

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • Viber

U Crnoj Gori saobraća se po pretežno suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju, naročito na dionicama koje prolaze kroz usjeke, zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika.

Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) za borbu protiv zaraznih bolesti NKT donijelo je odluku o zabrani ulaska strancima, osim strancima sa stalnim ili privremenim boravkom u Crnoj Gori i onim koji upravljaju motornim vozilima kojima se obavlja promet robe.

Obustavljen je putnički međunarodni saobraćaj, osim najavljenog dolaska crnogorskih državljana, posredstvom diplomatsko-konzularnih predstavništava, Operativnom štabu Nacionalno koordinacionog tijela, uz obavezan smještaj u karantin u skladu sa rješenjem zdravstveno-sanitarne inspekcije.

Prema Srbiji zatvoreni su prelazi Ranče – Jabuka, na putu Pljevlja – Prijepolje, Vuče – Godova na putu Rožaje – Tutin i Vrbnica prema Bijelom Polju, kao i svi prelazi namijenjeni za pogranični saobraćaj.

Iz AMSCG su naveli da su prema Bosna i Hercegovina zatvoreni granični prelazi Šćepan Polje – Hum, na putu Plužine – Foča, Šula – Vitina, na putu Pljevlja – Foča, Sitnica-Zupci, na putu Herceg Novi-Trebinje i Metaljka na putu Pljevlja - Čajniče.

Prema Albaniji zatvoreni su prelazi Grnčar – Baškim, na putu Plav – Skadar i Sukobin – Murićani na putu Ulcinj – Skadar.

Kako se navodi, prema Hrvatskoj zatvoreni su prelazi Kobila – Vitaljina, na putu Herceg Novi – Vitina – Dubrovnik.

Prema Kosovu zatvoren je prelaz Kula na putu Rožaje-Peć.

Granični prelaz Vraćenovići na putu Nikšić-Bileća zatvoren je za saobraćaj zbog rekonstrukcije.

Zbog radova na putu Nikšić-Podgorica, dionica tunel Budoš, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 13 sati.

Na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, dionica Medjuvršje – Ivanova korita, doći do obustave saobraćaja od devet do 12 sati.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog minerskih i asfalterskih radova na putu Dinoša –Cijevna Zatrijebačka odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila od osam do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj će biti obustavljen od 17 do 20 sati. Van tog termina promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena totalna obustava saobraćaja ne duža od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovice – Rogami, na dionici Rogami–Spuž, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukciji magistralnog puta Debeli brijeg - Herceg Novi u mjestu Tatarbašča biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova. Na tom putu saobraćaj će biti obustavljen od deset do 13 sati i od 15 sati i 30 minuta do 17 sati i 30 minuta.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izgradnje kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Zbog radova na kružnoj raskrsnici kod Doma Vojske i skretanja za Gradiošnicu na magistralnom putu M-11 dionica Lepetani-Tivat odobreno je privremeno postavljanje saobraćajne signalizacije.

Do završetka rekonstrukcije puta Lubnice-Jelovica saobraćaj se obustavlja od sedam do 17 sati, u trajanju ne dužem od dva sata.

Zbog bušačko minerskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja –Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Zbog radova na magistralnom putu M-6 dionica Šavnik-tunel Vojnik odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije, kao i povremena obustava saobraćaja u trajanju ne dužem od 15 minuta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR