12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: I danas moramo biti odani vrijednostima za koje su se borili naši preci

Društvo

Comments 3

Bečić: I danas moramo biti odani vrijednostima za koje su se borili naši preci

Autor: Antena M

  • Viber

Lider Demokrata Aleksa Bečić čestitao je Dan državnosti.

"U ovaj su datum utkana sva ona značenja koja su našu državu na najdostojanstveniji način pridružila zajednici slobodnih evropskih država koje se nikada nisu dvoumile oko strane istorije na kojoj treba da budu.

Crna Gora se, ni u najtežim danima, nije kolebala oko toga šta su njene esencijalne vrijednosti. Oduvijek su naši preci znali da su to sloboda i antifašizam, vrijednosti do kojih drži cijela oslobođena Evropa", navodi Bečić.

Dodaje kako je logično da tim vrijednostima budemo odani i danas, ako smo tim vrijednostima bili privrženi onda kada je za to trebalo plaćati i mnogo veće cijene.

"Ironija je da se danas, nakon toliko decenija, u Crnoj Gori ponovo moramo boriti za slobode za koje smo bili sigurni da smo se već za njih izborili, kao što je pravo da se slobodno misli i politički djeluje. Danas se u Crnoj Gori vrše progoni neistomišljenika, ljudi se hapse ni zbog čega i ne samo ljudi, nego i cijele opštine.

U snažnom ubjeđenju da se sloboda, niti težnja za njom, nikada ne mogu oduzeti građanima koji u svojim genima, u svojoj krvi, svojim mislima i emocijama, nose trinaestojulsko nasljeđe, još jednom vam, građanke i građani Crne Gore, srdačno, čestitam Trinaesti jul, Dan državnosti i Dan ustanka", navodi Bečić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

HN

Pa misli i govori, ko ti brani, tamo đe ti je mjesto, đe te je narod poslao! No jesi li dobio dozvolu da govoriš od spc?

Bojan

Sa kime da budeš odan? Sa četničkim kolegama? Jedno je biti opozicija u Crnoj Gori a drugo opozicija Crnoj Gori. Da li bih rado da DPS ode sa vlasti bih ali nema niti jedne crnogorske stranke. Dakle moj glas ide njima dako se nekad pojavi i crnogorska opoziciona stranka.

Andjela

Koje su to za tebe vrijednosti? Budvu bi ,,krasio,, spomenik cetnickog vodje da moze Krapovic i ti Becicu da vladate! Da je vjecna Crna Gora!