16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nakon pisanja Antene M, zastava Crne Gore opet na Željezničkoj stanici u Baru

Društvo

Comments 10

Nakon pisanja Antene M, zastava Crne Gore opet na Željezničkoj stanici u Baru

Autor: Antena M

  • Viber

Tragom informacije da danas nije istaknuta zastave države Crne Gore na Željezničkoj stanici u Baru, a čemu je svjedočila i fotografija koju nam je poslao naš čitalac, odgovore smo potražili od dežurnog šefa stanice Radula Jeknića. 

Nijesmo, međutim naišli na ljubaznost, a ni na spremnost za bilo kakva objašnjena! 

Jeknić nam je u telefonskom razgovoru rekao da se obratimo portparolu jer on, kako je kazao, nema pravo da daje saopštenja za javnost.

Objasnio je da, kao šef stanice, nije nadležan za takve stvari. Na pitanje ko je odgovoran za isticanje zastava na njihovim objektima, kao adresu je naveo Željezničku infrastrukturu.

Nakon tih, jedva iskamčenih odgovora, na naše insistiranje da objasni da li je makar upoznat da na objektu Željezničke stanice u Baru, dok je on u smjeni nema zastave države Crne Gore, Jeknić je spustio slušalicu!

Nakon toga, odgovore smo potražili od Željezničke infrastrukture.

Pitali smo ih: 

Budući da nevremena kao što se može vidjeti nema, tako da vjetar i kiša ne mogu biti razlog, zašto nema zastave, ko je odgovoran za to i kada će biti istaknuta nova?

Još jednom smo insistirali na konkretnom odgovoru - ko je odgovoran za isticanje trobojke na Željezničkoj stanici u Baru, o čemu smo već pisali, a Željeznička infrastrura nije dala prezican odgovor. 

I baš kao što nijesu bili prezicni u jutros objavljenim odgovorima povodom trobojke koja je bila istaknuta na zgradi Željezničke stanice u Baru, tako i ovaj put nijesu našli za shodno da objasne zašto jutros nije bilo zastave i, što je najvažnije - ko je odgovoran za sve ove manifestacije bezakonja i anticrnogorskog primitivizma?!

U nastavku možete pogledati odgovor koji smo dobili: 

Naše pisanje ipak je urodilo plodom, iako, očigledno, u ovoj priči neko uporno bježi od odgovornosti! Najvažnije je da je zastava Crne Gore opet tamo đe joj je mjesto!

Antena M, kao svoj dodatni doprinos pretpostavljenoj želji ŽICG da otkrije ko sramoti to preduzeće, sugeriše da provjere naša saznanja: isticanje trobojke na objektu Željeznice stanice u Baru desilo se već tri puta i uvijek je u smjeni bio otpravnik vozova, neskriveni anticrnogorski šovinista, koji na svom fejsbuk profilu za ideološki zaštitni znak ima fotografiju Pavla Đurišića.

Dok ta ideologija i zvanično ne postane vladajuća u Crnoj Gori, Antena M apeluje na nadležne državne organe da povedu računa o poštovanju Ustava i zakona Crne Gore i da spriječe nepoštovanje državnih simbola.  

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Sramno Berane

O čemu se ođe radi? U Beranama na objektu vatrogasaca nema državne zastave već duže vremena, a srećom ni srpske..... Ko je ođe nadležan, sramnoooo!!!!!!

Nespavac

@Bravo Kako da spavamo kada su najveci neprijatelji Crnogoraca -na nogama.Sve cesce se sjecamo sudbine porodice Zvicer,koja je simbol "bratske" hajke i bescasca ...Nije dovoljno da budemo budni nego izuzetno aktivni da "trijebimo gubu iz torine"

Djelimican uspjeh

Ali su cetnici ostali u zgradi