Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nilević uhapšena zbog izazivanja nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti

Društvo

Comments 17

Izvor: Antena M/Pobjeda

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Nilević uhapšena zbog izazivanja nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti

Tužilac kvalifikovao krivično djelo

Podgoričanka Natalija Nilević koja na video snimku koji kruži društevim mrežama prijeti Crnogorcima i Albancima,  privedena je u u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica, potvrđeno je Anteni M iz policije.

Nilević je nakon saslušanja, po nalogu tužioca, uhapšena zbog krivičnog djela izazivanje nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti, prenosi Pobjeda

 “Obaviješten je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je djelo kvalifikovakao kao KD izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje", saopštili su nam ranije iz policije.

Na snimku, Nilević sa osmijehom iznosi zastrašujuće prijetnje.

"Milogorci, šiptari, sve ću da vas zapalim, sve… Jer ste ludi! Ajte sad zdravo. Kuči će sve glave da vam otkinu. Neće biti glava nijedna ", riječi su Natalije Nilević.

Komentari (17)

POŠALJI KOMENTAR

SerdarŠćepan

O Bože, o Madona... Što rade ovi svetosavljana i joanikijani ko o čemu oni o jadu i čemeru! Eee Bog im dao pamet i razum ka drugim ljudima i neka ih spasi od zla i nečastivoga što se u njih uselilo!

Deni

Odmah za savjetnicu Ministarke cetvorucice!

"Kako goj"!

Ovu je braticka rodila! Slijedi joj unaprijeđenje! Samo, da priupitam tuzilastvo: vide li isto nedjelo kod premijera, segrta dritka, becica i inih postovaoca lika i djela "apostolske" kamarile?