Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte maršrutu do Ivanovih korita 21. maja

Društvo

Tag Video
Comments 4

Pogledajte maršrutu do Ivanovih korita 21. maja

Autor: Antena M

  • Viber
Centralna proslava 15. godišnjice obnove nezavisnosti Crne Gore biće organizovana na Ivanovim koritima. Očekuje se prisustvo desetina hiljada građana, pa je dobro da već sad znate kako se dolazi na odredište. Tu su i pozicije na kojima ce biti moguć parking.

Do petka, na putu biće postavljene i jasne oznake smjera kretanja, mjesta na kojima se mogu ostaviti automobili i kako pješke doći na Ivanova korita, gdje će biti održan prigodan program.

U sklopu obilježavanja 15. godisnjice Dana nezavisnisti planiran je i organizovani izlazek na Lovćen, za one koji hoće da prepješače put od Ivanovih korita do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja.

Nakon završetka programa na Ivanovim koritima i Lovćenu, najvjerovatnije u 18 sati, na Cetinju, nadomak Ćipura, biće podignuta najveća ikad zastava Crne Gore .

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

sasa

@Saša ja slabo vidim a ti izgleda jos slabije STO HILJADA

ivica

Videli ste Ministra policajskog u Parlament onog Cetnika cupu sto mu hvali samo subara sa kokardom. Da ce mu parlament da zatvori sve puteve i da se ne moze na Cetinje.Sloboda samo za Svetosavce tj vjerni narod posrbice kako oni kazu.Pihhh