24 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šaranović pohvalio akciju identifikovanja i privođenja maloljetnika koji je upućivao prijetnje školi

Društvo

Comments 0

Šaranović pohvalio akciju identifikovanja i privođenja maloljetnika koji je upućivao prijetnje školi

Autor: Antena M

  • Viber

Želim da pohvalim brzu i efikasnu akciju naših policijskih službenika Sektora za borbu protiv kriminala i Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, koji su u koordinaciji sa državnim tužilaštvom, uspješno identifikovali i priveli maloljetno lice odgovorno za upućivanje prijetećih poruka elektronskom poštom na adresu Srednje elektrotehničke škole „Vaso Aligrudić“ u Podgorici, navodi  se u saopštenju ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića.

Svjesni smo da digitalni prostor ne smije biti mjesto za širenje straha i ugrožavanje bezbjednosti naših građana, posebno mladih i nezaštićenih. Ovaj incident nas podsjeća na kontinuiranu potrebu da jačamo naše kapacitete u borbi protiv visokotehnološkog kriminala i da radimo na edukaciji kako bismo promovisali odgovorno korišćenje informacionih tehnologija.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ostaje posvećeno zaštiti svih građana i njihovih prava. Nastavićemo da djelujemo preventivno i represivno protiv svih oblika kriminala koji ugrožavaju našu društvenu harmoniju i bezbjednost.

Zahvaljujem se policijskim službenicima na njihovom radu i brzoj reakciji. Neka ovaj slučaj bude opomena svima koji zloupotrebljavaju digitalni prostor da Ministarstvo unutrašnjih poslova neće oklijevati da preduzme sve neophodne mjere u cilju očuvanja zakona i reda, zaključuje se u  saopštenju ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR