16 °

max 26 ° / min 16 °

Nedjelja

02.06.

26° / 16°

Ponedjeljak

03.06.

26° / 17°

Utorak

04.06.

25° / 16°

Srijeda

05.06.

26° / 16°

Četvrtak

06.06.

28° / 17°

Petak

07.06.

29° / 19°

Subota

08.06.

29° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jakšić Stojanović - Hrebičkova: Otvorena mogućnost izučavanja češkog jezika i kulture u Crnoj Gori, unaprijediti saradnju

Izvor: MPNI

Društvo

Comments 0

Jakšić Stojanović - Hrebičkova: Otvorena mogućnost izučavanja češkog jezika i kulture u Crnoj Gori, unaprijediti saradnju

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija, Anđela Jakšić-Stojanović, sastala se sa ambasadorkom Češke u Crnoj Gori, Janinom Hrebičkovom.

Ministarka Jakšić-Stojanović upoznala je ambasadorku Hrebičkovu sa projektima koje je Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija do sada sprovelo, ali i sa aktivnostima koje su planirane u narednom periodu. 

- Ambasadorka je upoznala ministarku da je odnedavno po prvi put otvorena mogućnost izučavanja češkog jezika i kulture u Crnoj Gori kroz pilot projekat „Kurs češkog jezika i kulture“.

Tokom srdačnog i prijateljskog razgovora zaključeno je da postoji veliki prostor za unapređenje saradnje u oblastima od obostranog interesa, naročito u oblasti obrazovanja, nauke i inovacija, sa posebnim akcentom na realizaciju projekata koji se odnose na intenzivnije povezivanje naučne i biznis zajednice, a posebno značajnu ulogu u tom procesu može imati Naučno-tehnološki park Crne Gore - navodi se u saopštenju Ministarstva. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR