15 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović: Knežević je žrtva političkog progona, sve optužbe neosnovane

Izvor: rtnk

Društvo

Comments 5

Đukanović: Knežević je žrtva političkog progona, sve optužbe neosnovane

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Duško Knežević je žrtva političkog progona Demokratske partije socijalista (DPS), saopštio je njegov advokat Zdravko Đukanović.

- Sve optužbe su neosnovane, uzrok ovog postupka je nalog tadašnje izvršne vlasti se Dušku Kneževiću oduzme cjelokupna imovina. On će iznijeti svoja saznanja sa tim u vezi - kazao je Đukanović.

Advokat je potvrdio da je Knežević sa sobom donio materijalne dokaze koje bi mogao da koristi u svoju odbranu, ali je naglasio da će u razgovoru sa njim odlučiti o dinamici iznošenja tih podataka.

- Uzrok ovog postupka je zapravo nalog izvršne vlasti na čelu sa Milom Đukanovićem da se Dušku Kneževiću oduzme cjelokupna imovina, neposredni izvršilac tog naloga je bio Milivoje Katnić, a najveći dokaz da je to bilo neosnovano i da za to nema dokaza je okolnost da se Katnić trenutno nalazi u UIKS-u i da ga čekaju još brojne optužbe - rekao je Đukanović.

Podsjećamo, izručeni biznismen Duško Knežević je danas vladinim avionom iz Londona doputovao u Crnu Goru. On je nakon slijetanja na podgorički aerodrom u 13.30 časova sproveden u podgorički Viši sud.

Vanraspravno vijeće Višeg suda odlučiće da li će ostaviti na snazi raniju odluku o određivanju pritvora Dušku Kneževiću.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

!!!

Samo na početku pitati zašto je pod hitno ugašena Atlas banka u Rusiji.To je početak kraja ovom lopingeru kome se krug prevara zatvorio u CG.Ono snimanje je već bilo davljeničko da bi optužio Mila a sad hoće isto.Nema on dokaza,to je jasno.

...advokat

odakle njemu informacije da ce katnic biti jos vise optuzen....

Saša

I ovaj protiv kojeg se vodi postupak vozi se Vladinim avionom. Da znamo da je već montiran proces protiv Djukanovića. A pitajte zaposlene iz Atlas banke što se sve tu radilo. Kako je on imao kamatnu stopu na depo. 7%, kada su sve druge banke imale 3%.Kako se kamate nijesu isplaćivale.