22 °

max 27 ° / min 17 °

Nedjelja

16.06.

27° / 17°

Ponedjeljak

17.06.

29° / 19°

Utorak

18.06.

31° / 20°

Srijeda

19.06.

32° / 21°

Četvrtak

20.06.

34° / 23°

Petak

21.06.

32° / 20°

Subota

22.06.

33° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Večerašnji protest zbog Rezolucije nije prijavljen: Policija najavila snimanje, poziva građane da očuvaju red i mir

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević

Društvo

Comments 7

Večerašnji protest zbog Rezolucije nije prijavljen: Policija najavila snimanje, poziva građane da očuvaju red i mir

Autor: Antena M

  • Viber

Shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima službenici Uprave policije će snimati, kako navode, neprijavljeno javno okupljanje koje će biti odrđano danas (22.05.2024.) u 19 sati ispred zgrade Vlade Crne Gore u cilju izražavanja nezadovoljstva zbog najave izvršne vlasti da će u UN podržati Rezoluciju o Srebrenici.

Policija će snimati od 18 sati do završetka okupljanja.

"Shodno procjeni rukovodioca obezbeđenja od 18.00 časova sljedeće ulice će biti zatvorene za saobraćaj: od Bulevara Stanka Dragojevića do Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, od Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i od zgrade Stare Vlade Crne Gore do starog grafičkog", ističe se u saopštenju.

U drugom saopštenju Uprave policije, ističu da je protest organizovan putem društvenih mreža i pojedinih medija, od strane pojedinaca i predstavnika određenih nevladinih organizacija i udruženja.

"Imajući u vidu da se radi o protestu i pozivu na okupljanje koji se organizuje suprotno odredbama Zakona o javnim okupljanjima i priredbama, pozivamo građane da svojim ponašanjem i postupcima doprinesu očuvanju stabilnog reda i mira prilikom održavanja istog.

Pripadnici Uprave policije će preduzeti sve zakonom propisane mjere i radnje u cilju sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja, te obezbjeđenja stabilnog javnog reda i mira, te lične i imovinske sigurnosti svih građana", navode iz policije u saopštenju.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Dpero

Evo iz NK i vjerovatno cetnici iz Bosne u koloni za PG,sigurno organizatori Subara i DF iz NK!!

bobo

A zašto Policijo ne zabraniš održavanje nenajavljenog protesta visokog rizika? Jeli možda zato, što se ustvari ovi protesti, organizuju pod tvojim pokroviteljstvom, a razna snimanja i prijetnje, upućene su onima koji bi eventualno tim gadovima mogli reć, ko su, što su i kakvo zlo su donijeli u CG.

!!!

Pogledajte kamere na ulaske na Ilino Brdo gužva kao usred ljeta.Opet svetosavci dovode hercegovačke bandite u CG.Ovo će morati jedanput da prestane inače će konačno biti mi ili oni.