Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica: Dječak nožem ranio djevojčicu, porodica tvrdi da nije bilo nenamjerno

Hronika

Comments 0

Podgorica: Dječak nožem ranio djevojčicu, porodica tvrdi da nije bilo nenamjerno

Izvor: Pobjeda

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Dvanaestogodišnja djevojčica iz Podgorice zadobila je lakšu povredu od noža koju joj je nanio godinu stariji dječak, saznaje Pobjeda.

Prema nezvaničnim informacijama, osoblje Doma zdravlja u Bloku 5 je u petak policiji prijavilo da su primili dvanaestogodišnjeg pacijenta sa posjekotinom u predjelu lijeve nadlaktice.

Policija je ispitala slučaj i konstatovala da je dječak povrijedio djevojčicu nenamjerno, odnosno da se to desilo bez namjere i umišljaja.

“U konkretnom slučaju se ne radi o vršnjačkom nasilju. Dječak i povrijeđena djevojčica su prijatelji”, kazao je sagovornik Pobjede koji je želio da ostane anoniman.

Međutim, bliski član porodice djevojčice koja je povrijeđena tvrdi da je dječak namjerno ubo nožem i da se oni ne poznaju. 

“Ne želeći da od nemilog događaja pravimo senzacionalnost, ali uvrijeđeni netačnim i neprovjerenim informacijama objavljenim na portalima, prenesenim iz dnevnog lista Pobjeda, primorani smo da demantujemo objavljene činjenice. U pitanju je bio neisprovocirani čin maloljetničkog nasilja, sa kojim su upoznate zadužene službe”, saopštila je porodica.

Nadamo se da se ovakvi i slični događaji neće ponoviti, saopštila je porodica povrijeđene djevojčice.

O slučaju je obaviješten osnovni državni tužilac za maloljetnike i Centar za socijalni rad.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR