Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Podgorica: Dječak nožem ranio djevojčicu, porodica tvrdi da nije bilo nenamjerno

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: Pobjeda

Podgorica: Dječak nožem ranio djevojčicu, porodica tvrdi da nije bilo nenamjerno

Dvanaestogodišnja djevojčica iz Podgorice zadobila je lakšu povredu od noža koju joj je nanio godinu stariji dječak, saznaje Pobjeda.

Prema nezvaničnim informacijama, osoblje Doma zdravlja u Bloku 5 je u petak policiji prijavilo da su primili dvanaestogodišnjeg pacijenta sa posjekotinom u predjelu lijeve nadlaktice.

Policija je ispitala slučaj i konstatovala da je dječak povrijedio djevojčicu nenamjerno, odnosno da se to desilo bez namjere i umišljaja.

“U konkretnom slučaju se ne radi o vršnjačkom nasilju. Dječak i povrijeđena djevojčica su prijatelji”, kazao je sagovornik Pobjede koji je želio da ostane anoniman.

Međutim, bliski član porodice djevojčice koja je povrijeđena tvrdi da je dječak namjerno ubo nožem i da se oni ne poznaju. 

“Ne želeći da od nemilog događaja pravimo senzacionalnost, ali uvrijeđeni netačnim i neprovjerenim informacijama objavljenim na portalima, prenesenim iz dnevnog lista Pobjeda, primorani smo da demantujemo objavljene činjenice. U pitanju je bio neisprovocirani čin maloljetničkog nasilja, sa kojim su upoznate zadužene službe”, saopštila je porodica.

Nadamo se da se ovakvi i slični događaji neće ponoviti, saopštila je porodica povrijeđene djevojčice.

O slučaju je obaviješten osnovni državni tužilac za maloljetnike i Centar za socijalni rad.

Ostavi komentar

0/300