14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ubistvo košarkaša Ljuba Jovanovića: Traže da se sasluša Enis Baković

Izvor: Screenshot

Hronika

Comments 0

Ubistvo košarkaša Ljuba Jovanovića: Traže da se sasluša Enis Baković

Izvor: Fos Media

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Advokatica Andrijana Razić predložila je da se sasluša pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković kako bi se provjerio iskaz Vasilija Todorovića koji je svjedočio o okolnostima ubistva košarkaša Ljuba Jovanovića na Cetinju, piše Fos.

Tužilac se ovom prijedlogu protivio, a sudija Vladimir Novović će o prijedlogu odbrane odlučiti u toku postupka.

Sa druge strane, prihvaćen je prijedlog da se sasluša Nina Martinović na osnovu čijeg je iskaza u istrazi sačinjen foto robot, a sud će naknadno odlučiti o prijedogu tužioca da svjedoči Aleksandar Jančić, zvani Aco poštar, kojeg je u odbrani pominjao okrivljeni Konatar.

Podsjećamo, ubistvo se dogodilo 30. juna 2011. godine u kladionici "Lutrije", a Jovanović je bio slučajna žrtva teškog razbojništva. 

Uprava policije raspisala je tada nagradu od 20.000 eura za svaku informaciju o ubistvu Ljubomira Jovanovića na Cetinju i druga ubistva u Crnoj Gori.

“Ubica košarkaša Ljuba Jovanovića je visok 175 centimetara i star je do 25 godina, ima svijetlu kosu, oči i ten i srednje je razvijene građe i najvjerovatnije je sa Cetinja”, saopšteno je svojevremeno na prezentaciji foto-robot osumnjičenog za ubistvo.

U septembru prošle godine, na pres konferenciji Uprave policije, saopšteno je da su lisice na ruke stavljene Aleksandru Kontaru, a da se traga za Nikolom Vuletićem koji je u bjekstvu i koji, prema tvrdnjama UP, ima status pomagača.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR