13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zabjelo: Uhapšen Baranin, član kriminalne grupe

Hronika

Comments 0

Zabjelo: Uhapšen Baranin, član kriminalne grupe

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Podgorička policija uhapsila je M.G. iz Bara, člana jedne kriminalne grupe, nakon što je kod njega pronašla pištolj u ilegalnom posjedu sa uklonjenim fabričkim brojem i metkom u cijevi.

"Operativna grupa CB Podgorica je juče oko 13h u naselju Zabjelo u Podgorici kontrolisala člana jedne organizovane kriminalne grupe iz Bara, M.G. (30) kod koga je tom prilikom pronađeno vatreno oružje – pištolj u ilegalnom posjedu sa uklonjenim fabričkim brojem i metkom u cijevi", saopšteno je iz policije.

Sprovodeći dalju kriminalističku obradu policijski službenici blokirali su naselje Zabjelo i u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom  pretresli tzv. štek stanova i drugih prostorija koje koristi M.G. na tri lokacije u Podgorici i Tuzima, navedeno je u saopštenju policije. 

"Pretresom ovih lokacija policija je pronašla municiju, dva punjača ručnih radio stanica, zaštitni prsluk - pancir, dva mobilna telefona sa visokim stepenom kripto zaštite koji se koriste za enkriptovanu komunikaciju, pasoš na ime druge osobe za koji se opravdano sumnja da je zloupotrebljivan u cilju sprovođenja kriminalnih aktivnosti, kao i novac u iznosu od oko 5.000 eura".

M.G. je uhapšen  i uz krivičnu prijavu sproveden VDT u Podgorici na dalju nadležnost, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Policija će, kako je saopšteno, nastaviti da sprovodi intenzivne proaktivne istražne aktivnosti u odnosu na sve članove organizovanih kriminalnih grupa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR