9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Veljović: Policija ima kapacitet da odgovori organizovanim kriminalnim grupama

Hronika

Comments 1

Veljović: Policija ima kapacitet da odgovori organizovanim kriminalnim grupama

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Cijeneći aktuelnu situaciju, u Crnoj Gori preovladava osjećaj razboritosti i podijeljene odgovornosti u poštovanju zakonskih normi da okupljanja protiču bez narušavanja javnog reda u čemu će policija dosljedno istrajati, kazao je direktor Uprave policije Veselin Veljović.

„Crnogorska policija ima kapacitet da odgovori organizovanim kriminalnim grupama i najtežim krivičnim djelima, djelovanjem usmjerenim naotkrivanju, lišavanju slobode i procesuiranju svih odgovornih“, poručio je Veljović.

Veljović je danas održao redovni radni sastanak u Centru bezbjednosti Nikšić gdje su prisustvovali njegovi saradnici, pomoćnik direktora Nikola Janjušević, kao i odgovorne starješine ovog centra, stanica policije Šavnik i Plužine i starješine granične policije.

Istaknuti su rezultati rada iz protekle godine, gdje je akcentovan kvalitetan i efikasan rad policije.

„Policija u Nikšiću radne zadatke iz svoje nadležnosti obavlja sa najvećim stepenom profesionalne odgovornosti i posvećenosti što bezbjednosnu situaciju u ovoj opštiničini stabilnom, a dobri radni rezultati su evidentni u preventivnom, operativnom, procesnom i sveukupnom bezbjednosnom kontekstu“, kazao je načelnik Tihomir Goranović.

Načelnik je istakao i da je „u protekloj godini rasvijetljeno 79 % krivičnih djela po nepoznatom izvršiocu, što je ishod efikasnog rada svih operativnih struktura policije u Nikšiću“.

Veljović se tokom ove radne posjete sastao i sa predsjednikom Opštine Nikši ćVeselinom Grbovićem gdje je konstatovana kontinuirano dobra saradnja lokalne zajednice i policije i potvrđena spremnost za nastavak građenja partnerskih odnosa radi opšteg interesa svih građana u opštini Nikšić, navedeno je u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

KK

Juče je neki pop iz Srbije (Popovic) usred Crne Gore javno zaprijetio da će se “seme zatrti” svima onima koji nisu na njihovoj strani ! Zašto državni organi ne reaguju na otvoreni poziv stranog državljanina na agresiju. mržnju i nasilje ?