9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hapšenja u Podgorici: Rasvijetljeno sedam krivičnih djela

Izvor: Ilustracija

Hronika

Comments 0

Hapšenja u Podgorici: Rasvijetljeno sedam krivičnih djela

Autor: Antena M

  • Viber

Policija je u Podgorici preduzimajući intenzivne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz prethodnog i tekućeg perioda prikupila materijalne dokaze i uhapsila L.V. (32) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio pet krivičnih djela, saopštila je Uprava policije. 

"Sumnja se da je L.V. počinio dva krivična djela razbojništvo na način što je maskiran, uz prijetnju nožem otuđio novac iz sportskih kladionica.

Takođe se sumnja da je izvršio i tri krivična djela krađa na štetu dvije sportske kladionice i jednog trgovinskog preduzeća u čije je objekte je, kako ukazuju dokazi, vršio provale i otuđio određenu količinu novca.

Osumnjičeni L.V. je priveden nadležnom državnom tužiocu uz krivičnu prijavu", navode iz policije. 

Osim toga, podgorička policija je rasvijetlila krivično djelo razbojnička krađa koje je izvršeno uz upotrebu sile na štetu zanatske radnje u jednom podgoričkom naselju.

"Kako se sumnja, razbojničku krađu je izvršio A.B. (31) iz Alžira, lice sa statusom azilanta u Crnoj Gori koji je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu.

Takođe, policija u Podgorici je podnijela krivičnu prijavu protiv lica M.N. (33) iz Bijelog Polja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

Sumnja se da je M.N. izvršio je krivično djelo razbojništvo na način što je maskiran ušao u jednu sportsku kladionicu u Podgorici i uz prijetnju nožem otuđio novac.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu razbojništvo i naložio da se M.N. liši slobode, te da se uz krivičnu prijavu privede nadležnom državnom tužiocu", dodaju iz policije. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR