15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Saslušano deset osoba o bombaškom napadu

Izvor: Pobjeda

Hronika

Comments 0

Saslušano deset osoba o bombaškom napadu

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon eksplozije u dvorištu kuće Ranka Radulovića, izvršen je uviđaj po nalogu tužioca i u prisustvu vještaka, a izuzeti su tragovi koji će biti poslati Forenzičkom centru – kazao je portparol Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću Stevo Šekarić. 

Kako je Šekarić pojasnio policija preduzima dodatne mjere i radnje u cilju identifikacije počinioca krivičnog djela.

- Izuzeti su tragovi koji će biti poslati na vještačenje i nastavljeno je prikupljanje ostalih dokaza radi utvrđivanja počinioca – rekao je Šekarić.

Prema nezvaničnim saznanjime Pobjede, deset osoba je saslušano u ovoj istrazi, ali niko nije zadržan.

Nepoznata osoba u ponedjeljak veče bacila je ručnu bombu u dvorište kuće Ranka Radulovića, srećom, nije bilo povrijeđenih.

Porodična kuća Radulovića nalazi se u neposrednoj blizini Ekonomske škole u Nikšiću, a prema nezvaničnim podacima, upravo je počinilac iz pravca škole pritrčao i bacio bombu preko ograde dvorišta. Na ogradi i porodičnoj kući nalaze se kamere, a prilikom uviđaja sa njih su izuzeti snimci radi daljeg vještačenja.

Ranko Radulović se nalazi u istražnom zatvoru zbog sumnje da je sa još nekoliko osoba formirao kriminalnu grupu. Specijalno državno tužilaštvo optužilo je Radulovića i grupu za planiranje više likvidacija.

U oktobru prošle godine na ugostiteljski objekat „Tani“, koji je u vlasništvu porodice Radulović bačena je eksplozivna naprava, a tom prilikom napravljena je veća materijalna šteta na objektu i prozorima stanova u zgradi iznad kafića. Takođe, vikendicu Ranka Radulovića na Žabljaku je u dva navrata zahvatio, vjerovatno podmetnuti požar, dok je ubilježen i pokušaj paljenja Radulovićevog doma u Bukovici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR