8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Evo ko je uhapšen zbog ranjavanja Zvicera

Hronika

Tag Video
Comments 0

Evo ko je uhapšen zbog ranjavanja Zvicera

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski državljani Stefan Đukić i Emil Tuzović kao i srpski državljani Milan Branković i Petar Jovanić uhapšeni su u Odesi zbog pokušaja ubistva Radoja Zvicera, saznaje Pobjeda.

Oni su danas uhapšeni u Odesi, a prilikom  hapšenja pružali su otpor i pokušali da pobjegnu.

Radoje Zvicer (37), koji prema procjenama bezbjednosnih službi, slovi za vođu kavačkog kriminalnog klana, teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u centru Kijeva.

Prema riječima šefa Nacionalne policije Igora Klimenka, oni su stigli u Ukrajinu početkom maja, unaprijed kupili vozila, automatsko oružje i organizovali nadzor nad budućom žrtvom i njenom porodicom.

''Odredivši datum ubistva, optuženi su čekali žrtvu u blizini njegove kuće. Nakon ispaljivanja pet hitaca na žrtvu, dvojica počinilaca ušli su u automobil i napustili mjesto zločina. Stotine metara kasnije otišli su i zapalili automobil kako bi uništili dokaze'', saopštio je ukrajinski zvaničnik.

Đukića policije potražuje zbog sumnje da je ubio Jovana Klisića i ranio Velizara Gardaševića. On se tereti da je direktni izvršilac tih zločina, i za njim je raspisana crvena potjernica. u tom slučaju je podignita i optužnica protiv Đukića i još sedam osoba. 

Đukić, koji se ranije prezivao Mandić, prije četiri godine bio je pod istragom i u Srbiji nakon hapšenja u Beogradu zajedno sa Draganom Đokićem, Almirom Dragišićem i Vladislavom Šljivančaninom. U iznajmljenoj garaži koju su koristili pronašli su veću količinu oružja kojim je, kako se tada pisalo, trebalo da budu počinjene likvidacije. Četvorica uhapšenih oslobođeni su za kriminalno udruživanje i pripremanje likvidacije, dok su Dragišić i Đukić odgovarali za oružje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR