10 °

max 15 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tužilaštvo formiralo predmet zbog prebijanja mladića u Bijelom Polju, krivična prijava protiv jedne osobe

Hronika

Tag Gallery
Comments 2

Tužilaštvo formiralo predmet zbog prebijanja mladića u Bijelom Polju, krivična prijava protiv jedne osobe

Autor: Antena M

  • Viber

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju formiralo je predmet nakon što je nedavno u tom gradu brutalno pretučen Bjelopoljac Mensur Omerović. 

Omeroviću su, kako je i potvrđeno u izvještaju ljekara, nanesene teške tjelesne povrede.

Slomljen mu je nos, razbijena arkada, imao je podlive...

"Osnovno državno tužilaštvo formiralo je predmet na osnovu krivične prijave koju je Uprava policije, CB Bijelo Polje, dostavila tužilaštvu protiv S.K. iz Bijelog Polja, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu M.O.

Postupajući po krivičnoj prijavi državni tužilac je saslušao osumnjičenog i svjedoka oštećenog, nakon čega su zakazana saslušanja svjedoka. Postupak je u fazi izviđaja, a o daljem toku postupka javnost će biti blagovremeno obaviještena", saopšteno je Anteni M iz ODT-a. 

Dežurna služba Centra bezbjednosti Bijelo Polje obaviještena je 11. maja da je u Parku pjesnika u Ulici Slobode došlo do fizičkog sukoba, objasnili su nam iz Uprave policije. 

"Policijski službenici su odmah po dobijanju obavještenja izašli na lice mjesta. Sa događajem je upoznata nadležna državna tužiteljka.

Nakon prikupljenih obavještenja od sedam lica i pribavljene ljekarske dokumentacije, te nakon konsultacije sa tužiteljkom, policijski službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su 14. maja podnijeli krivičnu prijavu protiv S.K. (22) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu M.O.", kažu iz policije.

Omerović je izjavio da je 11. maja oko 22 sata, u centru Bijelog Polja, zadobio više udaraca tvrdim predmetima po glavi, da ga je tuklo više "poznatih osoba", te da je gubio svijest.

I u novom izvještaju ljekara, sedam dana nakon što su mu nanesene teške tjelesne povrede, kod Omerovića su konstatovane ozbiljne posljedice traume koju je doživio. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

max

10 na jednoga!Na koga mi ovo liči?!Dajte imena!Hoće li se muslimani morati naoružavati,ili da vjerujemo državi?Ili da se selimo?NEĆE MOĆI!ZUBE ĆETE POLOMIT,KRVOLOCI.