Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Njemačkom državljaninu zadržavanje do 72 sata

Hronika

Comments 0

Njemačkom državljaninu zadržavanje do 72 sata

Autor: Antena M

  • Viber
Stavlja mu se na teret i krivično djelo povreda ugleda Crne Gore!

Drzavljaninu Njemačke D.R., nakon saslušanja u ulcinjskom ODT-u, određeno je tuzilačko zadržavanje do 72 sata, potvrđeno je Anteni M.

Pored prvobitnog krivičnog djela, njemu se stavlja na teret i krivično djelo povreda ugleda Crne Gore.

Podsjetimo, policija je uhapsila njemačkog državljanina D.R. (31) koji je bio u društvu sa A.I. (26) sa Kosova, sa boravkom u Republici Njemačkoj, Š.J. (22) iz Sirije, sa prebivalištem u Njemačkoj i F.F. (26) iz Republike Njemačke, zbog sumnje da su doveli u zabludu policijske službenike i počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

"Nakon saznanja o izjavi za medije jednog stranog turiste, u kojoj je naveo da je prilikom ulaska u Crnu Goru, na graničnom prelazu Božaj u pasoš stavio određenu količinu novca, te da je na taj način uspio da pređe granicu bez dalje kontrole te i bez neophodnog PCR testa prilikom ulaska u našu državu iz Republike Albanije, policija je u Ulcinju preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Nedugo nakon ove izjave lice je identifikovano, ali i lica koja su sa njim prešla državnu granicu Crne Gore. Od njih su prikupljenja obavještenja a nakon sprovedene kriminalisitičke obrade utvrđeno je da izjava data medijima nije tačna ali i da su lica počinila krivčno djelo zbog čega su lišena slobode", ranije je saopšteno iz policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR