11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Popović: Fakultet za sport radi časno i u skladu sa zakonom

Društvo

Comments 1

Popović: Fakultet za sport radi časno i u skladu sa zakonom

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Stevo Popović poručio je u odgovoru funkcionerki GP URA Tatjani Bečanović da ta ustanova svoj posao obavlja čestito i u skladu sa zakonom.

"S obzirom na česte optužbe u medijima na račun Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića i njegove zaposlene, u obavezi sam da demantujem autora(e) istih i da obavijestim javnost da se na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću posao obavlja čestitio i u skladu sa Zakonom", navodi Popović.

Kako dodaje, ako je u prethodnom periodu i bilo sitnih propusta proceduralne prirode, svi su otklonjeni blagovremeno, a nijesu imali uticaja na donošenje bilo kakvih odluka u bilo kojem periodu postojanja Fakulteta.

"Inače, naš Fakultet, u posljednje vrijeme, pohode različite inspekcije i državni organi, ali nama to ne smeta, budući da se, kako sam već naglasio, na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje posluje u skladu sa Zakonom. Stoga, neće nam smetati ni ubuduće da nas kontroliše ko god ima na to pravo, posebno iz razloga što ne namjeravamo da odustanemo od poštenog i poslovanja u skladu sa Zakonom", zaključuje Popović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR