Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Završena nagrada EPCG, 150 domaćinstava dobila umanjen račun za struju

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: PR centar

Završena nagrada EPCG, 150 domaćinstava dobila umanjen račun za struju Foto: Pr centar

U okviru petog, posljednjeg kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, koju je organizovala Elektroprivreda Crne Gore (EPCG), 150 umanjenja od 50 eura dobila su domaćinstva iz skoro svih crnogorskih opština, a njima će se umanjenje obračunati obračunati na junskom računu.

Kako je saopšteno iz EPCG, izvlačenje dobitnika je organizovano danas u prostorijama upravne zgrade te kompanije u Nikšiću, a u bazi za izvlačenje našlo se 146.350 domaćinstava, od koji 12.812 koristi servis elektronski račun.

 „110 umanjenja od 50 eura  izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 146.350, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis Elektronski račun, kojih je bilo 12.812. Spisak dobitnika može se pogledati na web portalu www.epcg.com i 20. juna u svim štampanim medijima biće objavljen spisak dobitnika - pretplatni broj i grad, a o dobitnicima se javnost može informisati i na našoj fejsbuk stranici na kojoj je išao prenos izvlačenja uživo, koji se takođe može pogledati“, kaže se saopštenju.

 Iz EPCG su podsjetili da je nagradna igra ZLATNI TIM UHVATI RITAM počela 15. januara i trajala je do 31. maja, a odvijala se u pet kola.

 „Nagradna igra je organizovana za članove ZLATNOG TIMA, a od januara do danas dodijeljen je automobil OPEL ASTRA ENJOY i 750 umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju“, navodi se u saopštenju.

 EPCG, kako su podsjetili, priređuje nagradnu igru ZLATNI TIM – UHVATI RITAM 2, od 15. do 30. juna, za  potrošače iz kategorije domaćinstva, koji su članovi ZLATNOG TIMA.

 „Svi potrošači iz kategorije domaćinstva, koji su članovi Zlatnog tima, u prilici su da osvoje jednu od nagrada iz bogatog nagradnog fonda kojeg čine automobil Citroen C-ELYSEE (1,5Hdi 100ks 4 vrata), kao i 150 umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju. Javno izvlačenje dobitnika biće organizovano u prostorijama  EPCG, u Aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću, 17. jula“, najavili su iz EPCG.

Pravila nagradne igre mogu se pogledati na web stranici www.epcg.com, a više informacija dobiti besplatnim pozivom na broj 19100 ili na fejsbuk strani Elektroprivrede Crne Gore.

Ostavi komentar

0/300