Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Dočekan milioniti putnik na Aerodromu Podgorica

| Postavio/la: Marija Mitrović

Dočekan milioniti putnik na Aerodromu Podgorica

Danas je na Aerodromu Podgorica, avionom Air Serbia iz Beograda koji je sletio u 8:10 časova, doputovala milionita putnica Pokost Svetlana, saopšteno je Aerodroma CG.

Kako je navedeno, dočekali su je izvršni direktor Danilo Orlandić i direktor Aerodroma Podgorica, Dragan Milanović. Milionitoj putnici uručen je poklon – vaučer za boravak u hotelu Centre Ville u Podgorici.

“Prvi put posjećujem Crnu Goru i ovo je pravo iznenadjenje za mene. Živim na Kipru već 7 godina, i planiram da se preselim sa porodicom u Tivat. Nikada nisam doživjela ništa slično, mnogo sam srećna zbog ovakvog dočeka.”

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić naglasio je da je ovaj dogadjaj kulminacija sjajne godine za Aerodrom Podgorica.

„Koliki je obim saobraćaja bio na Aerodromu Podgorica govori činjenica da smo milionitog putnika ove godine dočekali čak 2 i po mjeseca ranije u odnosu na 2017. godinu  i dvadesetak dana ranije nego u 2018. godini. Imamo veliki rast saobraćaja tokom cijele godine i na Aerodromu Podgorica i u ovom trenutku je na oba aerodroma opsluženo 155 hiljada više putnika nego prošle godine. U naredna 3 mjeseca očekujemo nastavak dobrih rezultata a 2019. će ostati upisana kao najuspješnija godina za našu kompaniju“, istakao je Orlandić.

Ostavi komentar

0/300