15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Herceg Novom šampionski pehar i osam medalja na sajmu turizma u Novom Sadu

Ekonomija

Comments 0

Herceg Novom šampionski pehar i osam medalja na sajmu turizma u Novom Sadu

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Opština Herceg Novi dobitnik je pehara 52. međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, a gradski festivali i ponuda nagrađeni su sa osam medalja za vrhunski kvalitet, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.

Pehar, kako su kazali, predstavlja potvrdu doprinosa Herceg Novog razvoju turizma i kvalitetnih sadržaja, a velike zlatne medalje za vrhunski kvalitet manifestacije pripale su Prazniku mimoze, Hercegnovskom filmskom festivalu i Hercegnovskom strip festivalu.

"Zlatnu medalju za vrhunski kvalitet hotela zaslužio je hotel „Palmon Bay“, za vrhunski kvalitet usluge restorana „Gradska kafana“, za vrhunski kvalitet usluge etno selo „Malo selo“, dok je srebrnu medalju dobio hotel „Play“ za kvalitet usluge hotela. Veliku zlatnu medalju je osvojio i hotel „Casa Del Mare“ u Kamenarima.

Priznanja su uručena na sinoć održanoj Večeri šampiona, kojoj su prisustvovali predstavnici Opštine Herceg Novi, na čelu sa predsjednikom Stevanom Katićem i potpredsjednikom Milošem Konjevićem, kao i direktor Pavle Obradović u ime lokalne Turističke organizacije.

Priznanje za Hercegnovski strip festival primio je jedan od organizatora Nebojša Mandić, a u ime kompanije „Lighthouse of Montenegro“, u okviru koje posluje „Gradska kafana“ nagradu je preuzeo izvršni direktor Jovan Vukalović", navoodi se u saopštenju.

Dodjelu pehara i medalja za Herceg Novi uljepšale su svojom koreografijom gradske, što je izazvalo oduševljenje dobitnika nagrada i organizatora manifestacije.

Veče šampiona organizovano je u okviru 52. Međunarodnog sajma turizma „Lorist“ u Novom Sadu, na kojem Turistička organizacija  Herceg Novi predstavlja ponudu grada, promoviše sadržaje u postsezonu, kao i program dočeka Nove godine i 51. Praznika mimoze.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR