13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bemax nastavlja da podržava projekte od značaja za Bijelo Polje

Ekonomija

Comments 0

Bemax nastavlja da podržava projekte od značaja za Bijelo Polje

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Kompanija „Bemax“ donirala je Mjesnoj zajednici Lozna asfalt za izgradnju školskog poligona, kao i ulicu u dužini od 300 metara u ovom mjestu, saopšteno je iz opštine Bijelo Polje.

Inače, ovo nije prvi put da kompanija Bemaks pomaže Bijelom Polju, na čemu im je predsjednik Opštine Petar Smolović kao društveno odgovornoj firmi izrazio zahvalnost.
 
"Zahvaljujući razumijevanju renomirane kompanije “Bemax” došlo je do realizacije ova dva projekta u Mjesnoj zajednici Lozna, koja je jedna od najvećih na teritoriji bjelopoljske opštine. Školsko igralište ima neprocjenjiv značaj za djecu, a novi asfalt olakšaće komunikaciju mještanima i unaprijediti kvalitet putne infrastrukture. Sa ovom, ali i dosadašnjim donacijama ova kompanija je pokazala da podržava projekte od značaja za građane Bijelog Polj, na čemu im se još jednom zahvaljujemo", kazao je Smolović.

Kompanija "Bemax" je prethodnih godina kroz donacije i sponzorstva podržala veliki broj projekata koji su unaprijedili razvoj putne i sportske infrastrukture, ali i sporta.

"Zahvaljujući ovoj kompaniji, sportske poligone pored Lozne su dobile i osnovne škole u Ravnoj rijeci i Zatonu, dok je uspjehe Odbojkaškog kluba Jedinstvo pratila podrška Bemaxa kao generalnog sponzora.
 
Takođe, ova kompanija je donirala asfaltiranje puta prema crkvi u Sutivanu, izgradnju modernog podvožnjaka kod škole u Sutivanu, trotoarsku stazu prema školi “9. maj”, pješačku stazu od Kruševa do Ribarevina, a Bemax je Opštini Bijelo Polje donirao i novi minibus za prevoz sportskih ekipa", saopšteno je iz Opštine.


Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR