14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Turistička organizacija opštine Budva na IBTM-u u Barseloni

Ekonomija

Comments 0

Turistička organizacija opštine Budva na IBTM-u u Barseloni

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Turistička organizacija opštine Budva, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i turističkom privredom, predstavlja turističku ponudu budvanske rivijere, sa akcentom na ponudu iz sfere kongresnog turizma, na specijalizovanom sajmu kongresne industrije „IBTM“, koji se održava od 19. do 21. novembra u Barseloni.

"Tokom ove berze MICE turizma, predstavnici Turističke organizacije opštine Budva održali su sastanke i prezentacije na kojima su predstavljene mogućnosti za organizaciju događaja u Budvi, kao i sama destinacija, avio povezanost i smještajni kapaciteti. Najveće interesovanje pokazano je od strane tkz. hosted buy-eri iz Skandinavije, Francuske, Italije, Izraela, Španije, Velike Britanije, Rusije, Ukrajine i Poljske. Zapažen je utisak da su Budva i Crna Gora prepoznate kao rastuća destinacija na listi najpopularnijih destinacija za poslovna putovanja, posebno iz razloga sve većeg broja hotela sa 4 i 5 *".

Primjetno je bilo, kako je saopšteno i povećanje broja onih koji su u Budvi ili u nekom drugom gradu u Crnoj Gori već organizovali događaje, a nose pozitivne utiske.

"Prema riječima stručnjaka, kompanije teže da kroz organizaciju raznih događaja, seminara i kongresa, poboljšaju svoje poslovne rezultate i efektnije komuniciraju sa zaposlenima, kupcima i poslovnim partnerima. S tim u vezi, učešće Budve na ovom sajmu je od izuzetnog značaja za dalji razvoj i unaprijeđenje poslovnog turizma, posebno iz ugla produžetka turističke sezone.

 IBTM predstavlja jedan od dva najznačajnija sajma iz oblasti kongresnog turizma u Evropi, koji je ove godine okupio 2.600 izlagača iz 77 zemalja i preko 2.700 profesionalaca iz ove oblasti", navedeno je u saopštenju. 

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, svoju ponudu, pored Turističke organizacije opštine Budva, predstavili su hoteli: “Montenegro Stars Hotel Group”, “Regent - Porto Montenegro”, “The Chedi - Luštica Bay”, kao i turističke agencije: “MTS Montenegro”, “Explorer”, “Intours DMC”, “Montenegro In Style” i “East West Voyage”.

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR