10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počinje izgradnja prvog kružnog toka na bulevaru u Tivtu

Ekonomija

Comments 0

Počinje izgradnja prvog kružnog toka na bulevaru u Tivtu

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Početak gradnje prvog od tri kružna toka na trasi budućeg glavnog bulevara biće obilježen sjutra u 10 sati i 30 minuta, u naselju Kukuljina, na izlazu iz grada u pravcu aerodroma, saopšteno je iz Opštine Tivat. 

Tom prilikom trasu kružnog toka obići će predsjednik Opštine Tivat Siniša Kusovac sa saradnicima i Radenko Čvorović, izvršni direktor kompanije „Mehanizacija i programat“ koja je izvođač radova.

Ugovorena vrijednost radova je 535.000 eura, a rok za izgradnju je 65 dana od dana uvođenja u posao.

"Kružni tok – raskrsnicu na Jadranskoj magistrali u centru Tivta, kod stare zgrade Opštine Tivat realizovaće kompanija „Vukotić Trade“ iz Podgorice, za 306 hiljada eura, a u pripremi je i procedura za realizaciju izgradnje trećeg kružnog toka kod Doma vojske", saopšteno je iz Opštine Tivat. 

 "Planskim dokumentima prethodno su bila predviđena dva kružna toka, ali je tokom realizacije projekta i sagledavanja svih činjenica – saobraćajnog toka, potreba lokalnog i tranzitnog stanovništva, uvršten i treći kružni tok.Izgradnjom kružnih tokova Opština Tivat je počela realizaciju zahtjevnog projekta izgradnje glavnog bulevara koji će podspješiti efikasnost saobraćaja i obezbijediti bolju povezanost sa prigradskim naseljima", navedeno je u saopštenju. 

Osnovna karakteristika budućeg bulevara je širina koridora od 19 metara sa dvije saobraćajne trake po smjeru i razdjelnim ostrvom, saopšteno je iz Opštine Tivat.

"Po projektnom zadatku je predviđeno pet faza projekta, odnosno izgradnja tri kružna toka i otvorene trase koja spaja te kružne tokove".

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR