8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Apel trgovaca: Kupujte racionalno, nastavak ovakve kupovine može izavati probleme

Ekonomija

Comments 0

Apel trgovaca: Kupujte racionalno, nastavak ovakve kupovine može izavati probleme

Autor: Jelena Grbović

  • Viber

Iz trgovačkog lanca "Voli" apeluju da građani racionalno kupuju, jer nastavak neracionalne kupovine može izavati probleme, poručuje PR kompanije Olivera Lakonić.

"Poručujući robu iz regiona imamo dodatne procedure i malo je usporeniji mehanizam snabdijevanja. Pozivam na racionalniju kupovinu, ne moraju odmah velike količine da se pokupuju. Stiže nova roba, potrebno je ispoštovati sve procedure i deklarisati je. Procedura je usporena u odnosu na ranije kad smo uhodanim načinom nabavljali namirnice. Što se količina tiče, nestašice neće biti i namirnice ćemo uvijek obezbjeđivati", kazala je Lakonić za Antenu M.

Kaže da zasad neće biti poskupljenja.

"Sad neće biti podizanja cijena, ali naravno niko ne može dugoročno unaprijed planirati jer se sve mijenja, u cijelom svijetu rastu cijene transporta. Tako dugoročno gledano ne smijemo davati pretpostavke. Za sada cijene nećemo mijenjati", navela je Lakonić.

Lakonić je naglasila da poštuju prava zaposlenih, u porodicama koje imaju djecu mlađu od 11 godina jedan od roditelja ima pravo na odsustvo.

Upitana da li je zbog smanjenog broja radnika te zbog većeg obima posla veće i opterećenje za one koji rade, navodi da za sada normalno funkcionišu.

"Novom odredbom kojom se ograničava broj potrošača u marketu, pojadnostavljeno je da funkcionišemo bez tog broja radnika. Što se plaćanja radnika tiče, iskomuniraćemo sa njima interno", kazala je Lakonić.

Lakonić je još jednom apelovala na potrošače da poštuju socijalnu distancu kao i udaljenost u odnosu na druge kupce ispred ulaza u markete.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR